Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lányok! Ti is odavagytok Evan...

Lányok! Ti is odavagytok Evan Petersért?

Figyelt kérdés

Elsőre pár éve az American Horror Storyban láttam szerepelni, teljesen odavoltam érte már akkor is, és mióta megnéztem a sorozatot amelyben Jeffrey Dahmert játszotta, úgy érzem a rajongásom iránta elérte a tetőpontot. Nem tudok elképzelni nála tökéletesebb férfit. Az arca, a mosolya, a mimikái, a teste, mindene hibátlan számomra. Mióta megnéztem a Jeffrey féle sorozatot, folyton rá gondolok egész nap, róla fantáziálok. Van aki hasonlóan érez? 😭

19/L

2023. jan. 2. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
46%
Melyik évadban játszott meleget? Eskü nem rémlik. Talán a hatodikban, arra már nem igen emlékszem, de a többiben heteró volt.
2023. jan. 11. 06:16
 32/78 anonim ***** válasza:
47%
Fogalmam sincs, én nem néztem azt a sorozatot, egy percre nem tudna lekötni… csak a jeleneteket láttam amiben férfiakkal smarol, szexel…
2023. jan. 11. 06:25
 33/78 anonim ***** válasza:

Én meg nézem a sorozatot, és nem rémlenek ilyen jelenetek. Egyedül a hatodik évadbeli karakterére nem emlékszem, talán abban lehetett.

Szóval a lényeg, hogy nem játszott ő olyan sokszor homoszexuálist.

2023. jan. 11. 09:06
 34/78 anonim ***** válasza:
79%

NA! Végre! Lányok (és fiúk), EVan pár órája megnyerte a Golden Globe-ot. Nagggggyon megérdemelte :)))))

[link]

Itt pedig lehet erről friss videót nézegetni_:

https://www.youtube.com/watch?v=NcIqVXDe3dA&ab_channel=Golde..

2023. jan. 11. 09:14
 35/78 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Remelem ennyi elég lesz a melegségéből így hirtelen

Ez meg egy transzi

[link]

2023. jan. 11. 15:28
 36/78 anonim ***** válasza:
30%

Téged valamiért nagyon irritál ez, de: az első jelenetben egy latex szerkót visel, ha jól látom, szóval kb semmi nem látszik, a másodikban megcsókol egy másik pasit, ami teljesen elfogadható, sok nem meleg színész megtette már előtte is (Heath Ledger például), a harmadik jelenetben kb megint semmi nem látszik, a negyedikben meg az életben nem jönnék rá, hogy az egy transzi, mivel nem láttam az előzményeket, és megint nem látszik semmi (ráadásul boxer van rajta).

Minden kérdéses jelenet úgy van beállítva, hogy a színészek alsó teste nem, vagy alig látszik, ez gondolom szándékos, szóval nem nagyon értem, mi ezekben olyan kirívó vagy kirívóan idegesítő. Ezt kívánta a szerep.

Itt neked inkább magával a melegség tényével lehet problémád, valamiért a tudat zavar. Nem állítom, hogy homofób vagy, azt mondom csak, hogy valamiért a miliő zavar, illetve az, hogy ezekben a szerepeiben ez előfordul. Hogy ez most zsigeri ellenérzés vagy féltékenység, passz, ezt majd magadban eldöntöd.

2023. jan. 11. 20:25
 37/78 anonim ***** válasza:
83%

Ha bármi bajom lehetne ezzel az maximum az, hogy amúgy bejön és ez kiábrándító számomra

Ha homofób lennék, azt itt simán megmondanám, mert miért ne?

Az a furcsa hogy egy elvileg hetero színész ennyi meleg szerepet vállal, egy cső hetero pasi ettől undorodna, az egyetlen dolog amit felvetettem hogy evan sztem hajlik a férfiak felé is…. Amivel semmi gond nincs, csak mint véleményemet közlöm…

Az meg hogy leírod hogy itt nem is szexelnek… ne bazzz… tényleg? Nyilván a színészek csak imitálják, de attól ezek még meleg szex és csók jelenetek

Az a transzi meg akkor is transzi ha nem annyira látszik rajta szerinted, sztem meg igen…

De egyébként a producere ezeknek meleg, sztem bejön neki evan, azért kap ennyi meleg szerepet, amit szívesen el is vállal

Végszonak ahogy fentebb is irtam, számomra kiábrándító ha egy hetero pasi aki amúgy jó pasi és tetszik ilyesmit csinál ennyiszer és sztem evan nem is teljesen hetero.. ennyi

2023. jan. 11. 21:03
 38/78 anonim ***** válasza:
Az első jelenetben őt “d…ják”, nem ő a latexes…
2023. jan. 11. 21:03
 39/78 anonim ***** válasza:
100%

De ezek a jelenetek mind az AHS-ből vannak, nem? Akkor ugyan hogy mondhatott volna nemet rájuk, ha egyszer törzsszereplő majdnem mindegyik évadban? Ez a stabil megélhetése, itt alakult ki a rajongótábora, nyilván nem fogja azt mondani, hogy akkor ez és ez a jelenet nem tetszik, ezért inkább nem is kell több évadnyi munka...

Jó, az elsőt megnézem még egyszer.

Szerintem nem kell messzemenő következtetéseket levonni, mármint hogy biztos hajlik a fiúk felé is, azért vállal ilyeneket. Azért vállalja, mert ez van a forgatókönyvben. Plusz megmutathatja, hogy jó teste van, mintha bizonyítani akarna azoknak, akik lefikázták. Talán egy kis testképzavar is van a dologban, talán ezek növelik az önbizalmát is.

Évekig élt és jegyben járt valami huszadrangú színésznővel, aki azóta köpköd rá, és be akarja feketíteni, hogy bántalmazó meg a tököm tudja. Nem csodálkoznék, ha ez se tenne jót az önbecsülésének, meg ott volt ugye a pár kilós hízás miatti body shaming, hát legalább a meleg közösség odavan érte, meg ez most már kb elvárás is, hogy a kedvükben kell járni, nagyon nyitottnak lenni, különben megtorpedózzák a karrierját. Ezekkel a jelenetekkel tulajdonképen bebiztosította magát.

2023. jan. 11. 22:43
 40/78 anonim ***** válasza:
100%

Hé, itt pózol az új díjával. Olyan cuki :) De jó, hogy megkapta!

https://www.youtube.com/watch?v=PyW2JU_VRAM&ab_channel=Maxim..

2023. jan. 11. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!