Camilla Cabello rėgen valòban szėp lànynak szàmitott amikor vėkony szėp sminkben, jò hajjal jelent meg. De amiket mostanàban ròla làtok az valami borzalom gondolok paparazo tengerpartos kėpekre elhízott igėnytelen hatàst kellt,csak szerintem ronda?
20-as XDdddd
majd szòlj ha elmùltàl agyilag 14 ėves, okos enged szamàr szenved, igazad van lebuktam naon csùnya vagyok amugy :(.
Azt amúgy vágod,hogy karanténban szedett fel kilókat mint mindenki más DE ő sok emberrel ellentétben le is akarja adni ehez pedig idő kell mivel nem lesz semmiből 2 hét alatt Victoria secret modell ha nem tudnád.Egèszsègesen eszik,rendszeresen mozog,ès figyel a lelki egészségére is ami elég fontos dolog.De szerintem ha megírod neki,hogy plasztikáztason már le az orráról pont annyit hogy neked megfeleljen,menjen zsírleszivásra,hogy visszakapja a a régi formáját ès utánna meg hipperszupper dietakat folytasson akkor a te kedvéért biztosan megteszi😉😚.
Oh az ne felejtsd el odairni,hogy amíg ezek nincsenek készen addig hordjon zsákot hogy elrejtse mindenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!