Camilla Cabello rėgen valòban szėp lànynak szàmitott amikor vėkony szėp sminkben, jò hajjal jelent meg. De amiket mostanàban ròla làtok az valami borzalom gondolok paparazo tengerpartos kėpekre elhízott igėnytelen hatàst kellt,csak szerintem ronda?
Sose voltam rajongòja van pàr jò szàma enyi, rėgen se voltam elàjulva a szėpsėgėtöl, szerintem nagy orra van, meg tucat a mai lànyok közt, kimegyek a belvàrosba ės ilyen kaliberü lànyokal van tele akàr külföldi vagy fėlvėr roma lànyokal, nem akarom a rajongòkat magamra haragítani izlėsek ės pofonok :).
De ezek a paparazo fotok amik a tik tokon meg egyėb helyeken tele vannak vele szerintem undoritò, a narancsbör normàlis nem is arròl beszėlek de igėnytelen a haja zsírban àll felkötve, el van hízva.
Sminkben, kiöltözve, retusálva mindenki nagyon szép. A valóság közben egészen más, ez nem speciálisan Cabello esete. Ha rákeresel arra, hogy néznek ki híres emberek smink nélkül, ugyanúgy jellegtelennek, átlagosnak, akár csúnyának, illúziórombolónak fogod találni.
De még híresnek sem kell lennie, az emberek is egészen más arcukat és kinézetüket mutatják a közösségi médiában, mint ahogy valójában kinéznek. Retus, faceapp, filterek és minden egyéb trükkök egy teljesen más arcot és alakot mutatnak a nyilvánosság felé, mint ami a valóság.
Te pedig azt hiszed, hogy a mű a normális, aztán csalódni fogsz.
3-As egyet ėrtek, persze nyilvàn màs ki fenve fullosan mint amikor elengeded otthon magad :)
De nekem ö igėnytelen hatàst kellt, igen ėn kb mindig azt kaptam ugyanùgy nėzek ki valòsàgban mint a fotòimon, volt egy munka tàrsam aki halàlra szerkesztette a kėpeit nevetsėges szinten :D ėlöbe meg kancsal szar alakù lepukant feje volt. De sok olyan termėszetes sztàr van akik paparazo fotokon smink nėlkül is szėpek szėp börük van, szėp hajuk, camilla cigõs igėnytelen :D.
6
Nézd a szépség szubjektív, nekem pl. jobban tetszik, ha vaskosabb... Kinek mi...
Nyilván vannak vékony latinák is, de szerintem a többségük megküzd azért, hogy olyan is maradjon... de miért is? Hogy néhány recskagép elégedett legyen? Inkább élnének úgy, ahogy nekik jólesik, úgyis találnak partnert, a többi meg le van szarva.
Te egy paraszt vagy. Mi az hogy undormány? Te biztos valami görög isten vagy :D Héphaisztosz mondjuk :D :D :D
Amúgy ha nem tetszik, mit foglalkozol vele? Verd ki a vékonyakra, aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!