Camilla Cabello rėgen valòban szėp lànynak szàmitott amikor vėkony szėp sminkben, jò hajjal jelent meg. De amiket mostanàban ròla làtok az valami borzalom gondolok paparazo tengerpartos kėpekre elhízott igėnytelen hatàst kellt,csak szerintem ronda?
11
Na mutasd magad, te világszépe! :)
Amúgy mi paprikázott fel ennyire kisanyám? Nem lájkolták eleget a kétszázadik fürdőszobai szelfidet? :D Talán mert egy beképzelt buta liba vagy...
"bennem is van latin felmenö"
Ez alatt gondolom azt kell érteni, hogy valamelyik szülőd roma. Ez mondjuk megmagyarázza a stílusod...
16-Os vėgre aki felfogja miröl beszėlek :).
Nekem nincs milliòs keresetem, nem vagyok insta sztàr, influencer, önjelölt youtube karrierbe se kezdtem, de mėgis adok magamra amenyire csak tudok :).
A börömre sokat adok,elėg sokat költök is rà, ha munkàba megyek egy izlėses termėszetes sminket feldobok, a hajamat is àpolom ha szabad idöm engedi akàr fodràszhoz is elmegyek csak mosàsra szàritàsra hogy szėpen àlljon, ės mėg tornàzok is ha idöm energiàm engedi a ruhàim is igyekszem megvàlogatni, ha kilėpek az utcàra szėpen akarok kinėzni pedig engem nem követnek paparazo fotòsok, ės nem követnek milliòan, nem ez a munkàm.
àtlagos emberek közt is gàznak tartom ha igėnytelen egy ember alapvetö higėniàk hiànya stb, nemhogy egy sztàrnàl akinek van pėnze mester fodràszra, bàrmilyen edzöre börgyògyàszra stb, nàlunk a külsö alapvetö mivel ezzel eladhatò ugymond, sokan így ugye a plasztikàtòl sem vetik meg maguk minėl sikeresebbek legyenek ö meg csöves ruhàba, zsiros hajjal màszkàl gratula, a díj àtadòkon is izlėstelen a ruhàja sminkje sose tetszett a megjelenėse, szerintem a hangja se olyan nagy szàm.
18-As nem ròlam van szò, hanem camillàròl, egy sztàrtòl ez igėnytelensėg.
Te szereted enyi pont, ėn nem, enyi fogadd el szėp estėt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!