Melyik videójáték-karakter az akitől a legjobban rettegtek?
Én az Amnesia - The Dark Descent leszakadt arcú szörnyétől rendesen be voltam szarva nagyon sokáig :D
Maga a játék is erre épít amúgy, nem a megijesztésre épít, hanem az atmoszférára, a hangokra, a fényekre, a folyamatos félelem fenntartására, és ennek a karakternek a kinézete meg a hangja eléggé rádob az egész eredményre. Az a bőgő hang amit kiad, meg ahogy kinéz .. :D Nem kellett a játéknak többet csinálnia 1-1 résznél annál hogy bedobta a hangját és már szalad a játékos elbújni, és ki se jön onnan sokáig.
https://www.youtube.com/watch?v=F_-zh5H_plI
Szerintem ennek az izének az "éneklése" elég borzongató. :D
Bloody Mary a The Wolf Among Us-ból. Spoiler veszély!
Itt a belépője. Nem feltétlenül félelmetes, de elbizonytalanít, nem tudod mire számíthatsz tőle, mert hát első találkozásra is majdnem kinyír egy ezüstgolyóval, levágja majdnem a fejed egy fejszével és ugyan egy alku miatt megkíméli az életed, de eltöri a karodat búcsúzóul. 😀 A szinkronhangja nagyon jó, tényleg elhiszed, hogy nem 100-as a csaj, kegyetlen, kiszámíthatatlan. Kaphatott volna nagyobb szerepet is mert jó antagonista karakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!