BpBEST kérdése:
Melyik játékot éri megvenni a legjobban nintendo switchre?
Figyelt kérdés
Animal Crossing vagy Minecraft? Az animal crossing drágább viszont jobban tetszik, de a minecraftot is szeretném, ott barátokkal tudnék játszani, de nem szeretnék annyit költekezn ihogy mindkettőt megvegyem.2021. dec. 11. 13:27
A kérdező szavazást indított:
Minecraft
Animal Crossing New Horizons
18 szavazat
1/4 anonim válasza:
Minecraft 1 lócitrom, szóval egyértelműen a másik a nyerő.
2/4 Gofrisütő válasza:
Mert? A két játék teljesen külömböző, a minecraftban nincs annyira cél vagy út, teljesen sandbox, ami lehet jó vagy rossz, de attól még, hogy nem tetszik neked, nem kell fikáznod.
3/4 anonim válasza:
Én mindkettőt megvenném. PC-n már régóta Minecraftozok, szóval az Animal crossingal kezdeném, amiről még csak videót láttam, de nagyon megtetszett, és hát csak Switchen elérhető. A Minecraft minden platformon elérhető, akár konzolon, akár PCn. Azt is megteheted, hogy kipróbálásra PCn leszedsz egy carckelt Minecraftot, aztán ha tetszik megveheted Switchre. Szerintem mindkét játék jó választás.
4/4 Krisipoke válasza:
Szerintem azt érdemes, amelyik jobban tetszik. Illetve az Animal Crossing másra nem elérhető, míg a Minecraftot szinte bármin lehet játszani, tehát azzal talán több esélyed meg lehetőséged lesz később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!