Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieberrel milyen...

Justin Bieberrel milyen "borzalom" történt?

Figyelt kérdés

Ugye elég sokan utálják őt, ezt értem, sok dolgot lehet róla olvasni amiket csinált. (Nem vagyok amúgy szakértő az ilyen sztáros témákban, de elvileg bunkó és sok botrányba keveredett.) Mondjuk feltételezem ő sem így született, de kb. amint sztár lett elkezdték utálni. :D

Mindegy, a lényeg, hogy mikor valaki kiír valami rosszat róla, mondjuk az egyik botránya után, akkor vannak akik olyanokat magyaráznak, hogy: "ti nem tudjátok, hogy min ment ő keresztül." Most ezen azt értik, hogy ilyen fiatalon lett sztár meg gazdag meg minden, esetleg ez csak egy ilyen fanduma és semmi értelme vagy tényleg van neki valami a múltjában ami olyan megrázó? Ha a harmadik és valaki tudja akkor lécci írja le, érdekelne! :)

2016. szept. 8. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem csak védik őt. Tipikus fan duma hogy "nem tudod min ment keresztül" "nem is ismered őt"

És ezt úgy mondják mintha puszipajtások lennének vele... idegesítőek avval a hatalmas nagy pofájukkal.

Tisztelet a kivételnek.

2016. szept. 9. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocsi elírtam.

Helyesen: Nem, csak védik őt.

2016. szept. 9. 12:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó, ezek szerint nincs semmi. Gondoltam mondjuk, kösz!
2016. szept. 9. 13:20
 4/6 anonim válasza:
Igen van a multjaba olyan dolog amiert ilyen
2016. szept. 11. 18:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ajánlom keress utána a neten a botrányainak.Nem kezdek bele mert hosszú.Azért annyira nem volt botrányos túlmagyarázzák sokan.Miért nem beszéltek inkább Chris Brown ról?Na ő az aki botrányos.Nem Justin.Meg tanulhatnátok egy kis pszihológiát.Mindegyik sztárnak aki fiatalon lett ilyen híres botrányai/drogproblémái voltak.Nem véletlen.
2016. szept. 11. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom, olvasgattam párat a botrányai közül, egyébként egypár kivétellel nem nagyon volt olyan amire azt mondom, hogy hú ez a srác de egy fenegyerek, nagyjából mind olyan amit csak felkapott a média, pl.: azt bírtam amikor azt írták miatta meghalt egy paparazzi akit elütött egy kocsi miközben őt akarta fotózni. És tudom, hogy mi van a legtöbb olyan hírességgel akik korán kezdték a sztárságot, csak tényleg érdekelt az előélete.

Másik válaszoló, nem tudom mik történtek az életében ezeken kívül de te leírhatnád ha tudod.

2016. szept. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!