Nem értem mi baja az embereknek Justin bieberrel? Ennyire nagy lenne az irigység?!
Nem arrol van szó, hogy éltetem, de szeretem a zenéit. Semmi bajom nincs vele, max annyi, hogy irigylem, hogy ilyen jól megy neki és ilyen életet bir élni.
Annó egy 5-6 évvel ezelőtt amikor ugymond berobbant akkor én se szerettem, de amikor feltették a kérdést, hogy miért?! Akkor a válaszom annyi volt, hogy egy ki b*zi.
Mostanra teljesen megválltozott a róla alkotott képem. Jó nyilván ő is mostmár idősebb és kialakult egy fajta silusa neki. Meg amugy is Selene Gomezt kurogatta, szóval annyira nagy nyomorék nem lehet...
Mondom és szivesen élnék olyan életet mint ő.
én nem szeretem Justint, nekem nem jön be a stílusa+a hangja. és nem azért nem szeretem mer irigylem.
De szerintem azért is utálja sok ember mer 0 az egyedisége.
Ja és a pop zenét alapból utálom...
Most akkor 4 emberböl csak 1 kedveli, de mégis a világ egyik legsikeresebb előadója.
Nem értem akkor honnan van a youtube csatornáján több milliárdor összmegtekintés?!
Lehet mind ő maga.
Reagálva még arra, hogy "Nem élném szívesen az életét".
Tekits el attol, hogy nem kedveled.
Mit csinál egész nap? Semmit. Néha-néha kiad 1-1 dalt meg eljár koncertozni. Tele van pénzel és fáj a fa*a ránk, hogy nem kedveljük.
Nem kell neki a törődni az iskolával, munkahelyel, megélhetőséggel mint nekünk, egyszerű halandóknak.
Azért én élnék ilyen életet, még ha nem is az övét.
Igazad van, ha neked ez terhet jelentene akkor megértem.
De kettőnk közűl én hajták egy ferrarit és mennék Ibizára nyaralni :) .Mert én gondolkodás nélkűl elfogadnám ezt az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!