Nem értem mi baja az embereknek Justin bieberrel? Ennyire nagy lenne az irigység?!
Nem arrol van szó, hogy éltetem, de szeretem a zenéit. Semmi bajom nincs vele, max annyi, hogy irigylem, hogy ilyen jól megy neki és ilyen életet bir élni.
Annó egy 5-6 évvel ezelőtt amikor ugymond berobbant akkor én se szerettem, de amikor feltették a kérdést, hogy miért?! Akkor a válaszom annyi volt, hogy egy ki b*zi.
Mostanra teljesen megválltozott a róla alkotott képem. Jó nyilván ő is mostmár idősebb és kialakult egy fajta silusa neki. Meg amugy is Selene Gomezt kurogatta, szóval annyira nagy nyomorék nem lehet...
Mondom és szivesen élnék olyan életet mint ő.
a véleményem nem sok.
élek-halok érte!!!!!!szerintem az emberek követnek el hibákat,ahogy ő is,csak a miénket nem teszik azonnal fel az internetre!A hibáit felnagyítják,sőt a fele kamu!!!En szeretem,de van aki nem!Ez van!
Azért én nem élek halok érte, de egyetértek veled, hogy a hibáit felnagyitják.
Lényeg, hogy amit kiad dalt tetszen és kész...
Én egyébként gusztustalannak tartom , hogy a sztároknak mindig tökeletesnek kell lenniük, ha pedig véletlenül nem azok, akkor már egyszerre 50 újság cikkez róluk..
És akkor még csoda, hogy drogosok meg evészavarosak, stb....
Én nrm szeretem Justin-t.
De nem is foglalkozok vele.
Nem melegezem le, (szerintem nem is az) nem csinálk anti oldalt, stb.
(Mondjuk, az anti oldalak is szánalmasak, mért kell arról posztolgatni, akit utálnak? )
Szerintem sokan féltékenyek is rá, sokan nem szeretik a zenéjét és a stílusát.
Én mondjuk nem szeretem a zenéjét, nem tetszik a stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!