Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az emberek többsége miért van...

Az emberek többsége miért van Johnny Depp mellett?

Figyelt kérdés

Amber heard sem egy szent, de Johnny Depp sem. Valahogy afelett az információ felett elsiklanak, hogy Depp azt írta egy sms-ben, hogy megerőszakolná Amber holttestét, hogy így bizonyosodna meg róla, hogy meghalt-e vagy nem.

Egyre inkább kezdem azt gondolni, hogy Depp a nárcisztikus, és Amber borderline.

2022. máj. 18. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
84%

Összefoglalom, hogy értsd. Amber nem megy börtönbe. Nem is fog fizetni. Ha újabb pert is indítana az is kudarcba fog fulladni és nem a rajongók miatt. Elhiheted, ha tényleg bántalmazta volna Ambert, senki sem állna Depp mellett. Még a nagy "fanok" is elpártolnának mellőle.

Deppről kiderült a hat hetes tárgyaláson, hogy nem bántalmazta Ambert, sőt. Amber bántalmazta őt. Nem fogja érdekelni a pénz, neki most az volt a lényeg, hogy tisztárra mossa a nevét.

2022. jún. 4. 20:10
 72/74 anonim ***** válasza:
100%
66 ez nem megfontolatlanság, tudta jól mit csinál. Szerintem kb mindenki leszarná adakozik-e vagy sem, de hogy diadalittasan előadta, hogy mindent eladományozta, mert neki ugyan semmi nem kell, és még a bíróságon is nyomta ezt a megcáfolt narratívát, kínos próbálkozásokkal hogy kibeszélje magát belőle, szerintem több mint árulkodó a nő jelleméről.
2022. jún. 5. 00:38
 73/74 anonim ***** válasza:
85%
Én nem mellette vagyok, hanem az igazság mellett.
2022. jún. 5. 21:32
 74/74 anonim válasza:
77%

63

"Ellébecol majd b-c-d filmekben"

Aha...

Mekiben nem fog munkát kapni.

Nem lesz a világon férfi aki egy légtérben lesz hajlandó vele lenni.

Felvennéd a nőt a cégedbe? Örülnél ha a munkatársa lehetnél?

2022. jún. 9. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!