Az emberek többsége miért van Johnny Depp mellett?
Amber heard sem egy szent, de Johnny Depp sem. Valahogy afelett az információ felett elsiklanak, hogy Depp azt írta egy sms-ben, hogy megerőszakolná Amber holttestét, hogy így bizonyosodna meg róla, hogy meghalt-e vagy nem.
Egyre inkább kezdem azt gondolni, hogy Depp a nárcisztikus, és Amber borderline.
Depp úrék is most pontosan ezt teszik, megpróbálják A.-t teljesen lejáratni, tönkretenni, ez a cél.
Nem az első eset a történelemben [link]
A végső cél meg lehet, hogy nem csupán "justice for JD" azaz, hogy a sztár tisztázza magát és az ellene felhozott rágalmakkal szemben, hanem talán az, hogy a nő rács mögé kerüljön, hiszen nemhogy 50 milliója de 10 milliója sincs A-nek. Heard nem akkora sztár hogy zsebből kifizeti ezt az összeget. Most olvastam épp, hogy nem tud fizetni, ezt Depp is tudja, és ha már holtan nem láthatja, (ami a vágya volt) legalább bezárathatja. Nem ismerem az amerikaban a szabalyokat erre az esetre mi a formula, de benne van a pakliban. Most úgy néz ki, h fellebezik az ítelet.
Az hogy a bíróság figyelmen kívül hagyott bizonyítékokat, az nem jelenti azt, hogy meg nem történtek. Nem rögzítették az összes pillanatukat. Sokan azt mondják, hogy figyeld hogy beszél a nő a férjével, J meg milyen alázatos, békülékeny a felvételen. Persze, hogy az hiszen tudja, hogy megy a felvevő. Amikor A készít felvételt, videót J-ról, az emberek lehordják minden xarnak. Azt látom, amit lehet J-nak azt azt nem lehet A-nek. Kettős mérce.
Na azért börtönbe nem fog kerülni abban nyugodt lehet mindenki :D
Ellébecol majd b-c-d filmekben aztán kész. Amerikában azért is álomfizetés jár az átlagemberhez képest.
Szerintem ezek után nem fog szerepet kapni, jobban meghurcolták, mint Weisteint anno. Esetleg Elon Musk felajánl neki egy adminisztratív munkat egy irodában, ahol el lehet csendben, úgy tudom vele jóban van.
Vagy ha kezdődik előlről a mizéria, újab per ahol tisztázni tudja magát valahogy, de erre nem sok az esély a nép haragja nagyon nagy (jelenleg), bangladeshtől alaszkáig minden nyelven fenn van a youtibon a per, szinte nincs olyan hely ahová ne jutott volna el az egész.
Te nagyon okos xD
1. Nem fizette ki azt a hét misit, be is vallotta a tárgyaláson.
2. Miért kerülne börtönbe? XD Polgári pernél még amerikába se megy senki börtönbe :D
Jujj, nálad nagy bajok vannak. :D
Igen, te viszont egy kincs vagy.
Csak hogy tisztázzuk.
Nem írtam sehol, hogy befizette a hét millát, nem megy a szövegértelmezés? (Azt firtattam, hogy vajon miért nem fizette, mert senki nem adományozná a vagyona 90%-át), - de ez magánvélemény. Erre írtam, hogy attól, ha Amber nem fizette be neki ítélt (neki ítélték meg nem alapitvanyan a hét millat)
Azt is írtam, hogy nem ismererem az amerikai törvényeket, hogy mit tesznek akkor ha valaki fizetésképtelen. Teljesen világosan, érthetően írtam, nem kell személyeskeskedni.
Na szerinted miért ígérget okoska?
Elmondom neked, a jó hírnévért. Egy interjúba azt mondta hogy KIFIZETTE! A tárgyaláson meg kiderült, hogy mégsem. A terv része volt ez is, hogy ő jó fényben tüntesse fel magát. De ezt is benézte. Nem is tudom, hogy gondolta, hogy ez nem fog kiderülni egy tárgyaláson. A hamis tanúzásért meg simán felnyomhatná Depp, de nem fogja megtenni.
Ha meg nem fizet, elmondom mi történik. Semmi. Depp már tisztára mosta a nevét, nem fogja érdekelni a pénz.
És igen, én egy kincs vagyok 😉 Már csak azért is mert tájékozódok, ha már érdekel egy téma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!