Az emberek többsége miért van Johnny Depp mellett?
Amber heard sem egy szent, de Johnny Depp sem. Valahogy afelett az információ felett elsiklanak, hogy Depp azt írta egy sms-ben, hogy megerőszakolná Amber holttestét, hogy így bizonyosodna meg róla, hogy meghalt-e vagy nem.
Egyre inkább kezdem azt gondolni, hogy Depp a nárcisztikus, és Amber borderline.

Sok nőnek tetszik, ez tény. De ezzel szerintem semmi gond nincs, illetve nem is fura, hiszen Johnny Depp jó pasi. De nem emiatt állnak ki mellette.

Nem értem, nem 50 millióra perelt Depp bácsi?
Akkor miért csak 15 öt kap??

"A most lezárult perben a bíróság gyakorlatilag mindkét félnek igazat adott, de míg Deppnek 2 millió dollárt kell fizetni Heardnek, addig a színésznőnek 15 milliót egykori párjának. Mivel a büntető kártérítés törvényi maximuma a pernek helyet adó Virginia államban 350 ezer dollár, a bíró az esküdtek ítéletét ennek megfelelően módosította, így a Deppnek járó teljes összeg 15 helyett 10,35 millió dollár."
Annyira azért nem nyert, a 35-ös kérdése jogos, nyilván nem adtak neki 100%-ban igazat mindenben, ha Amber 3 ellenkeresetéből egyet jogosnak ítéltek.
Szerintem is aprópénz ez neki, elad egy házat és meg is vagyunk.

38, Ne a telexről tájékozódj Depp-ügyben, ők az elejétől képtelenek pártatlanul cikkezni az ügyről, erősen Heard-pártiak.
Tegnap is, amíg minden létező portál lehozta, hogy Depp nyert, addig ők továbbra is kétértelműen célozgatnak, hogy hát azt mondják, hogy nem követett el semmit... a mai cikk pedig egyenesen gusztustalan tőlük.

"nyilván nem adtak neki 100%-ban igazat mindenben, ha Amber 3 ellenkeresetéből egyet jogosnak ítéltek."
Deppnek 100%-osan igazat adtak. Heardnek egy vádja bizonyult igaznak, az hogy Depp egyik ügyvédje rágalmazta őt egy cikkben. De abban, hogy őt bántalmazta volna Depp, nem adtak neki igazat. Amber hazudott, manipulált, saját maga ellen beszélt sokszor. Néztem a tárgyalásokat, konkrétan vicc volt az egész amit Amber teamje csinált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!