Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az emberek többsége miért van...

Az emberek többsége miért van Johnny Depp mellett?

Figyelt kérdés

Amber heard sem egy szent, de Johnny Depp sem. Valahogy afelett az információ felett elsiklanak, hogy Depp azt írta egy sms-ben, hogy megerőszakolná Amber holttestét, hogy így bizonyosodna meg róla, hogy meghalt-e vagy nem.

Egyre inkább kezdem azt gondolni, hogy Depp a nárcisztikus, és Amber borderline.

2022. máj. 18. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
0%
Hollywood sátáni idióták gyülekezete. Ha ez mind megtörtént, amit itt írnak, mindkettőnek pszichiátrián a helye.
2022. máj. 18. 23:08
 12/74 anonim ***** válasza:
12%
Egy biztos k..va idegesítő hogy egésznap dobálja ki a YouTube, hogy nézzük ezt a szar tárgyalást. Engem nem érdekel egyik fél sem, konkrétan azt is leszarom mi miatt van ez az egész, mégis ezt kell nézni.
2022. máj. 18. 23:29
 13/74 anonim ***** válasza:
93%

Deppet meghurcolták anélkül, hogy bárkit érdekelt volna a valóság, pusztán azért, mert férfi. És ha egy nő állítja azt, hogy bántják, az biztos úgy is van.

A warner (és kb mindenki) konkrét információk nélkül dobta Deppet, bezzeg a luvnya ugyanúgy maradhatott a warner filmben. Nem volt korrekt; vagy mindkettőtől váljanak el, vagy egyikkel se.

Depp a nyilvános meghurcoltatása miatt harcol és van ott a bíróságon. Ez mindenképp becsülendő.

2022. máj. 18. 23:30
 14/74 anonim ***** válasza:
65%
14 ez igaz..a nőknek gyakorlatilag mindenhez joguk van már lassan, és vissza is élnek vele, ezért én is johnynak "drukkolok"
2022. máj. 18. 23:35
 15/74 anonim ***** válasza:
0%

Amber messze van az "ideális" áldozattól, és az ő számláján is van ez meg az, ennyi pedig elég volt kb mindenkinek hogy teljes mértékben elfelejtsenek mindent ami depp kétes viselkedésére utal.

Ha amber tipikus normális metoo áldozat lenne, akkor messze nem lenne ekkora felhajtás az ügy körül, mindenki elsunnyogná a dolgot, de így viszont kb szabad utat kaptak az emberek, hogy 1, a védelmükbe vegyék a kedvencüket 2, hogy nyilvános valóságshowként szurkolják végig ezt a tárgyalást.

A valóságban meg amennyi hazugság és bizonyíték mutat amber ellen, kétszer annyi van depp ellen. Valóban ésszerűbb lenne egy jóval komplexebb szituációként tekinteni erre a tárgyalásra, de az egyik érintett fél mindenki gyerekkori kedvence, így az ő szava többet is ér.

2022. máj. 18. 23:52
 16/74 anonim ***** válasza:
94%

Mert amberke egy beteg elme. Sokunk találkozott már életében ilyen személlyel, Depp pedig végre kaphat egy kis igazságot.

Nála is van persze gond bőven, de nem olyan, mint ahogy ez a nárcisztikus nő mocskolta évekig.

2022. máj. 19. 00:18
 17/74 anonim ***** válasza:
61%
Mert Amber Heard most megmutatta a feminizmus valódi arcát, az emberek pedig felébrednek, hogy rossz irányba tartunk.
2022. máj. 19. 01:03
 18/74 anonim ***** válasza:
0%

Megvan az a jelenség, hogy nézel egy dokumentumfilmet, és a puszta narratíva amit a rendezők adnak a felvételekhez, megváltoztatja hogy a kinek szurkolsz: az oroszlánnak, vagy az antilopnak?

Nem ez van itt is, csak most emberekkel csinálják ezt, nem pedig állatokkal.

2022. máj. 19. 04:22
 19/74 anonim ***** válasza:
100%
Én kimondottan nem kedveltem a csávót régen, a nő pedig ismeretlen volt számomra, szóval véleményem se volt róla. Azonban amennyire követtem a híreket és néztem a tárgyalásokat, egyértelműen Heard a nagyobb bűnös, mégha van szar Depp számláján is. Lehet, hogy komplex kapcsolatuk volt, amiben kölcsönösen bántalmazták egymást, de nem így volt eddig kezelve. Hanem Depp volt az elkövető, mert férfi, Heard meg az áldozat. A bizonyítékok meg senkit se érdekelt. Ha csak az derült volna ki, hogy 50-50 a felelősség, már azzal nyert volna Depp a korábbiakhoz képest.
2022. máj. 19. 05:24
 20/74 anonim ***** válasza:
65%

Te egy ilyen irigy kisfiú vagy, vagy mi? Ez a duma amit idehánytál nagyon ciki :D

2022. máj. 19. 06:52
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!