Az emberek többsége miért van Johnny Depp mellett?
Amber heard sem egy szent, de Johnny Depp sem. Valahogy afelett az információ felett elsiklanak, hogy Depp azt írta egy sms-ben, hogy megerőszakolná Amber holttestét, hogy így bizonyosodna meg róla, hogy meghalt-e vagy nem.
Egyre inkább kezdem azt gondolni, hogy Depp a nárcisztikus, és Amber borderline.
Igazándiból az egèsz túl van tolva kb 1000x-ère, mint amennyit èrdemelne ez az egèsz.
Ha nem lennènek "sztárok", akkor ez a kèt szerencsètlen kb igènytelen trailer parkban lakó lepattant proli lenne, ès a kutyát nem èrdekelnè, hogy rèszegen ölik egymást 😁
lehet, hogy nem leszek népszerű most, de érdemes Redditen olvasni néhány bejegyzést erről, ott messze nem (csak) az megy, mint youtube-on meg a meme-eken, hogy Amber Turd meg ordibálnak neki a bíróságról kijövet, hogy Amber, miért vágsz olyan fejet, mint aki büdöset sz.rt... stb.
A tárgyalásba belenéztem, de arra sajnos nincs időm, hogy napokig munkaidőben bámuljam, hogy mit állít egymásról a két világsztár. És ezt direkt írom így, mert (mint mondtam nem követem folyamatosan, tehát nem tudom), de most ezzel az ágyba tolós sztorival is mi a helyzet? Bevizsgálták azt az ürüléket, és tényleg Amberé? Vagy bevallotta valóban, hogy rosszul elsült tréfa?
Amit a 20-as írt, hogy borderline-os k.rva... azért álljon meg a menet, ez egy személyiségzavar, igen súlyos is lehet, ez egy betegség, elég nehéz kezelni, és nem tehet róla. Ha neked lenne borderline-os egy rokonod, gondolom nem így állnál hozzá...
Én meg egyébként igenis el tudom képzelni, hogy Johnny-nak is megszaladt a keze. Főleg mikor annyira be van kokózva, hogy azt se tudja merre hány méter. Persze most mindenki úgy áll a kommentekben is ehhez a kérdéshez, hogy jójó tök narkós meg csőalkesz, de a k.rva Amber, na!!!! Szerintem ez kissé tragikomikus. Bezzeg ha lenne rá tényleg bizonyíték, hogy megverte a csajt, akkor az alkoholizmusa és egyéb függőségei miatt (is) a pokolra kívánnák, de most persze na, hát van ilyen, szereti a kólát, ki nem!!
Ez a justiceforjohnnydepp számomra egy vicc. Azzal abszolút nem értek egyet, hogy kiírták filmekből/szerepekből, ez mondjuk tipikus Hollywood, meg a Disney nem vállalja, ez a világ mindig is ilyen volt.
Egyébként egy normális összefüggő mondatot nem bír elmondani, teljesen szét van esve, egy viccnek fogja fel az egészet, firkálgat, vigyorog, kuncog közben, a fél világ meg a taknyán-nyálán csúszik ezt bekajálva (ugyanezek az emberek fél éve még a halálát kívánták kb).
A 23-asnak tökéletesen igaza van egyébként. Ez egy polgári per gyakorlatilag, nem tartozna a nyilvánosságra, két tökéletesen felkészített színész parádézik hetekig.
Deppnek ez egy jó önmarketing ez az egész per, ne mvéletlenül lett nyilvános. De talán még Ambernek is.
Ha ezután Depp visszatérne mégis egy Karib részbe, szerintem minden idők legnézettebb filmje lehetne, úgyhogy ez jól megágyaz neki.
"Az emberek többsége miért van Johnny Depp mellett?"
Mert az emberek többségének van esze, és nem állnak egy olyan nő mellé, aki hazudik, színészkedik a tárgyalóterembe, agresszív és bántalmazó. Emiatt a nő miatt rengeteg ember sérül, akiket valóban bántalmaztak vagy bántalmaznak. Ez a nő egy féreg. Nem csak Johnny Depp-et teszi tönkre, hanem azokat a bántalmazott nőket is, akik nem megjátszani akarják magukat egy kis pénzért. Oké, biztos vagyok benne, hogy Johnny Depp sem szent, hiszen senki sem az, de nem lehet összehasonlítani ezzel a féreg nővel. Meg is érdemli, hogy ennyien utálják. Remélem semmilyen karrier nem vár rá ezekután.
Mert egy csomóan szerelmesek "a nagy filmsztárba", olyanok mit a videóban, akik meglátják a bíróság előtt és sikítoznak. XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!