Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az emberek többsége miért van...

Az emberek többsége miért van Johnny Depp mellett?

Figyelt kérdés

Amber heard sem egy szent, de Johnny Depp sem. Valahogy afelett az információ felett elsiklanak, hogy Depp azt írta egy sms-ben, hogy megerőszakolná Amber holttestét, hogy így bizonyosodna meg róla, hogy meghalt-e vagy nem.

Egyre inkább kezdem azt gondolni, hogy Depp a nárcisztikus, és Amber borderline.

2022. máj. 18. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
89%
Én nagyon hálás vagyok annak, hogy ez a ügy publikusá lett téve. Mivel biztos vagyok benne, hogy a legtöbb nő aki szexuálisan volt zaklatva vagy bármilyen módon is fizikailag vagy mentális trauma érte nem hazudik, de vannak olyanok akik ezt kihasználják és zsarolni akarnak másokat, hogy aztán tönkre tegyék a másik karierjét és pénzt húzzanak ki belőle. Őszintén szerintem Amber hazudik, és ezt abból gondolom mert az a fiatal pszichológus is elmondta, hogy Amber borderlineos és HPD-s és az összes dolog ami alapján leírta ezeket mindent megfigyelhető lehetett amikor Amber beszélt, másokat utánzot az öltözködésével, a beszéd stílusa minden passzolt. És nem egyszer változtata meg a történetét kihallgatás során. Aztán nincsenek semmilyen kézen fogható bizonyítékai, például azt állította, hogy Johnny el törte az órát, de nem ment semmilyen orvoshoz ahelyett inkább másnap el ment egy olyan helyre ahol fényképek készültek róla ahol mosolyog és semmi baja nincs az órával és semmilyen ütés semmi nem látszik rajta. Aztán a eddigi tanuk akiket hozott az ő barátai családja. Aztán Amber mindig ha magyaráz, akkor mindenkit hibáztat csak magát nem, a testvérét be piszkolta az ügyvédeit. Arról nem is beszélve, hogy a 7 millió dollárt amit olyan jó szívüen oda akart adni a gyerek kórháznak és annak a másik organizációnak nem adta oda, és a kifogása az volt, hogy Johnny beperelte őt, holott 13 hónapig nála volt a 7 millió dollár és csak azután perelte őt be Johnny. És mindenhol azt nyilatkozta, hogy már ki fizette azt a 7 milliót. A pszichológus aki az ő oldalán is volt arról tisztán kivehető volt, hogy utálja a férfiakat és úgy állította be a dolgokat, hogy férfiak nem lehetnek családon belüli erőszaknak az áldozatai ami totális hülyeség.
2022. máj. 19. 11:21
 22/74 Hintalow ***** válasza:
42%

Igazándiból az egèsz túl van tolva kb 1000x-ère, mint amennyit èrdemelne ez az egèsz.

Ha nem lennènek "sztárok", akkor ez a kèt szerencsètlen kb igènytelen trailer parkban lakó lepattant proli lenne, ès a kutyát nem èrdekelnè, hogy rèszegen ölik egymást 😁

2022. máj. 19. 12:26
 23/74 anonim ***** válasza:
18%

lehet, hogy nem leszek népszerű most, de érdemes Redditen olvasni néhány bejegyzést erről, ott messze nem (csak) az megy, mint youtube-on meg a meme-eken, hogy Amber Turd meg ordibálnak neki a bíróságról kijövet, hogy Amber, miért vágsz olyan fejet, mint aki büdöset sz.rt... stb.

A tárgyalásba belenéztem, de arra sajnos nincs időm, hogy napokig munkaidőben bámuljam, hogy mit állít egymásról a két világsztár. És ezt direkt írom így, mert (mint mondtam nem követem folyamatosan, tehát nem tudom), de most ezzel az ágyba tolós sztorival is mi a helyzet? Bevizsgálták azt az ürüléket, és tényleg Amberé? Vagy bevallotta valóban, hogy rosszul elsült tréfa?

Amit a 20-as írt, hogy borderline-os k.rva... azért álljon meg a menet, ez egy személyiségzavar, igen súlyos is lehet, ez egy betegség, elég nehéz kezelni, és nem tehet róla. Ha neked lenne borderline-os egy rokonod, gondolom nem így állnál hozzá...

Én meg egyébként igenis el tudom képzelni, hogy Johnny-nak is megszaladt a keze. Főleg mikor annyira be van kokózva, hogy azt se tudja merre hány méter. Persze most mindenki úgy áll a kommentekben is ehhez a kérdéshez, hogy jójó tök narkós meg csőalkesz, de a k.rva Amber, na!!!! Szerintem ez kissé tragikomikus. Bezzeg ha lenne rá tényleg bizonyíték, hogy megverte a csajt, akkor az alkoholizmusa és egyéb függőségei miatt (is) a pokolra kívánnák, de most persze na, hát van ilyen, szereti a kólát, ki nem!!

Ez a justiceforjohnnydepp számomra egy vicc. Azzal abszolút nem értek egyet, hogy kiírták filmekből/szerepekből, ez mondjuk tipikus Hollywood, meg a Disney nem vállalja, ez a világ mindig is ilyen volt.

Egyébként egy normális összefüggő mondatot nem bír elmondani, teljesen szét van esve, egy viccnek fogja fel az egészet, firkálgat, vigyorog, kuncog közben, a fél világ meg a taknyán-nyálán csúszik ezt bekajálva (ugyanezek az emberek fél éve még a halálát kívánták kb).

A 23-asnak tökéletesen igaza van egyébként. Ez egy polgári per gyakorlatilag, nem tartozna a nyilvánosságra, két tökéletesen felkészített színész parádézik hetekig.

2022. máj. 19. 20:23
 24/74 anonim ***** válasza:
90%
Amíg itt folytatjátok én megyek és leküldök egy MEGAPINT-et valami jobbféle vörösborból. :)
2022. máj. 20. 14:09
 25/74 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon nehéz egy alkesszel együtt élni, főleg ha rendszeresen drogozik is és kiüti magát, lerészegedik, olyan mint egy zombi. A mellette élő ember is szó szerint belexarik az egészbe, kifordul magából mert teheteten. Értem, hogy sármos színész és tehetséges, nem vitatom, de együtt élni vele nem lehet könnyű az fix.
2022. máj. 20. 18:47
 26/74 anonim ***** válasza:
16%
Mellesleg pszichológus nem diagnoztizálhat elmondások alapján senkit, (főleg olyan ember szavára nem adhat aki érzelmileg elfogult, érintve van) ahogy orvosok is ódzkodnak mindenféle vizsgálat nélkül valakit ilyen olyan beteggé nyilvánítani. Nem védem a nőt, biztos egy hisztérika lehet, de a pasast se emeljük már az egekbe. Látszik, hogy minden nővel vigyorog, flörtöl a tárgyalason, lehet a pszichológus is elfogult, bele van zúgva a sztárba, de ezért nem annyira ártatlan amilyennek mutatja magat. Nagyon vastagon benne van Johnny keze amiért így viselkedett vele a neje, regebben írták, hogy mennyit költ havonta italra, egy kisebb vagyon, na azert kell a lóvé most, meg kokóra.
2022. máj. 20. 19:13
 27/74 anonim válasza:
84%
Azért,mert Amber csak hazudozni tud,számtalanszor bizonyította. Tönkre akarják tenni Johhnyt, kitudja azokat az üzeneteket is nem Johnny írta hanem Amber Johhny telójáról, akármi lehet. A csaj nem 100-as látszik rajta,és sajna ő főszerepeket kapott emiatt a cirkusz miatt, míg Johnnyt inkább kizárták mindenhonnan. Johnnyt eddig nem fogták meg hazugsággal, az ő története inkább valós, és hihetőbb mint Amberé. Amber nem így kéne viselkedjen ha tényleg bántva lett volna. Nem csak tettetné hogy sír hanem tényleg sírna ha mind ezt a sok szörnyűséget el kéne mondja, vagy legalább valamennyire látszana hogy fáj neki, de ebből is látszik hogy szar színésznek is, csak egy élősködő, aki más hátán kapaszkodott fel, és Depp kárára mindezt. Nem is beszélve arról hogy Johnny ügyvédje( nem tudom a nevét) most tényleg lebuktatta ezt az idiótát, videókkal, dátumokkal és minden egyébbel. Nem is beszélve arról hogy akivel érte amber összefeküdt mindenkivel
2022. máj. 21. 23:42
 28/74 anonim ***** válasza:
40%

Deppnek ez egy jó önmarketing ez az egész per, ne mvéletlenül lett nyilvános. De talán még Ambernek is.

Ha ezután Depp visszatérne mégis egy Karib részbe, szerintem minden idők legnézettebb filmje lehetne, úgyhogy ez jól megágyaz neki.

2022. máj. 22. 11:58
 29/74 anonim ***** válasza:
78%

"Az emberek többsége miért van Johnny Depp mellett?"

Mert az emberek többségének van esze, és nem állnak egy olyan nő mellé, aki hazudik, színészkedik a tárgyalóterembe, agresszív és bántalmazó. Emiatt a nő miatt rengeteg ember sérül, akiket valóban bántalmaztak vagy bántalmaznak. Ez a nő egy féreg. Nem csak Johnny Depp-et teszi tönkre, hanem azokat a bántalmazott nőket is, akik nem megjátszani akarják magukat egy kis pénzért. Oké, biztos vagyok benne, hogy Johnny Depp sem szent, hiszen senki sem az, de nem lehet összehasonlítani ezzel a féreg nővel. Meg is érdemli, hogy ennyien utálják. Remélem semmilyen karrier nem vár rá ezekután.

2022. máj. 22. 12:33
 30/74 anonim ***** válasza:
29%

Mert egy csomóan szerelmesek "a nagy filmsztárba", olyanok mit a videóban, akik meglátják a bíróság előtt és sikítoznak. XD

[link]

2022. máj. 22. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!