Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Az emberek többsége miért van...

Az emberek többsége miért van Johnny Depp mellett?

Figyelt kérdés

Amber heard sem egy szent, de Johnny Depp sem. Valahogy afelett az információ felett elsiklanak, hogy Depp azt írta egy sms-ben, hogy megerőszakolná Amber holttestét, hogy így bizonyosodna meg róla, hogy meghalt-e vagy nem.

Egyre inkább kezdem azt gondolni, hogy Depp a nárcisztikus, és Amber borderline.

2022. máj. 18. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
11%

Ja és ne feledjétek a lepontozást, hiszen mást úgy sem tudtok. :)

Itt kedves 47 - es Johnny-ról írni csak jót vagy semmit lehet, akár a halottakról. Kritikát, zavaró kérdéseket nem illik feltenni a kedvencükről. Nem mintha nem hurcolta volna meg a közvélemény Ambert, még írmagja se maradjon a kételynek, hogy esetleg Johnny sem volt egy szent. ;)

2022. jún. 3. 13:35
 52/74 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok se Depp fan, se Amber fan, úgy írom a válaszaimat.

"-Camilla ügyvédnő miért mondta azt, hogy itt egy bántalmazott van az pedig JD. Honnan tudja, ott volt? Vagy azert mondja mert ezért fizetik?"

Hát ha gondolkodsz egy kicsit rájössz, hogy igen, ezért fizetik. :D Ahogyan a vén pitsát is azért fizették, hogy aztmondja, hogy Amber az áldozat.

"- Vagy ha JD volt az igazi áldozat, miért nem jelentette fel egyből a volt nejét, miért kellett ilyen sokat várni?"

Voltál már te bántalmazó kapcsolatban? Nem olyan egyszerű kikerülni ezekből. Teljesen mindegy, hogy fêrfiról vagy nőről van szó. Amber kikészítette idegileg Deppet. Tiktokon például most rengeteg felvétel előjött, hogy hogyan beszélt vele Amber. Amikor a Depp padlón volt, még azért belerúgott, gúnyolódott vele stb.

"-Ha ő volt az áldozat, akkor miért nem hagyta ő ott Ambert, és nem fordítva?"

Az előbb említettek miatt, nehéz egy bántalmazó kapcsolatból kijönni. Nemtől függetlenül. Egy borderline-ossal az élet meg végképp nehéz. Van borderline-os ismerősöm, konkrétan egy csávója se viselte el.

- Miért adott be A.H.távolságtartásit azonnal mikor elhagyta?

Ha egy kicsit gondolkodsz, erre is rá fogsz jönni. :D

2022. jún. 3. 13:51
 53/74 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem emeli piedesztálra JD-t, s szakértőktők is elhangzott párszor, hogy mindketten sérült emberek. A múltja miatt eleve labilis. De itt felhoznám ugyanazt érvnek, amit az előző oldalon hozott valaki a nő védelmében: olyan meglepő lenne, hogy egy szociopata elmebeteg bántalmazó nő kihozhatta az állatot Deppből is, pláne ha még ivott is vagy be volt állva?

Szóval ez kétélű dolog.

A Disneyt/Warnert pedig igen, fel lehetne és kellene nyomni, még akármi is lehet a folytatásban, nem tudjuk. Az igazságot Deppnek tagek stb. nem most terjedt el a tárgyalás alatt, hanem még a brit per után, ugyanis a Warner JD-t kirúgta a filmekből, a nőt meg nem. Ha el akartak volna határolódni az ügytől, mindkettőt ki kellett volna, így viszont baromi gáz.

2022. jún. 3. 14:01
 54/74 anonim ***** válasza:
0%

"Voltál már te bántalmazó kapcsolatban? Nem olyan egyszerű kikerülni ezekből.

" - igen voltam. Tudom, hogy nem könnyű kilépni belőle, mert többek között a másik kontrolál anyagilag (is), amikor nem dolgozol pl. amikor a gyerekkel, gyerkekkel otthon vagy, tőle függsz anyagilag, be vagy zsarolva, számon vagy kérve mindenről, de azért egy világsztárnak milliókkal a háta mögött nem hiszem, hogy ez nehezen ment volna, anyagilag teljesen független volt, köztudott hogy, rengeteget költekezett műtargyakra, szerepeket vállalt a házasságuk alatt is, nem volt teljes kontroll alatt, arról nem beszélve, hogy idősebb világsztárként nagyobb kapcsolatkörrel, támogatókkal és összehasonlíthatatlanul nagyobb vagyonnal rendelkezett , mint az alig ismert neje. Ezért nehéz elhinni, hogy bántalmazottként nem tudott kilépni a mérgező viszonyból.

Visszakérdezhetnék én is, hogy éltél e már drogossal, alkoholistával? Lehet, hogy Depp alapvetően nem agresszív tipus, de az alkohol és más egyéb drogok hatása alatt azzá válhatott időnként. Egyáltalán matt részegen emlékezhet mindenre?

"Amber csúnyán beszélt vele" , igen, valószínű, hogy Johhny is, csak erről épp nincs felvétel. Amiről nincs felvétel, nincs látlelet az "nem is létezik" .

Én nem tudom, hogy A H. bordeline-os e, ezt JD teamjébe tartozó pszichológus állítja (ez is a lejáratás fontos része). Amber pszichológusa meg megint mást mond. Lehet egy harmadik is megint mást mondana. Szóval van egy "őrült nő és egy tudatmódosítókkal élő férfi", de kvázi mindenki a férfinek ad igazat... Vicc az egész.

Amber talán azért adott be távolságtartásit, mert tartott az agresszív férjétől? Az nem lehet? (Egy pillanatra mikor Depp kiesett a gentleman szerepéből, fenyegetően megindul Amber felé a tárgyaláson) de "biztos", csak a nő hazudik.

2022. jún. 3. 14:51
 55/74 anonim ***** válasza:
100%
Éltem alkoholistával igen. Teljesen mindegy hogy idősebb világsztár, nem tudhatod a nő miket csinált még vele, amik nem derültek ki. De ha csak hallgattad volna a tárgyalást, láttad volna te is, hogy a nő hazudik, belegabalyodik a saját hazugságaiba, eltúlozza a dolgokat, nem valós érzelmeket mutat. Ez mind borderlineos tulajdonság. Sajnos volt részem egy borderlineossal való ügyben. "Sírt", de könnyek nem jöttek a szeméből és hazudott, állandóan hazudott. Nekem előadta a sztoriját egyféleképpen, a másik embernek másféleképpen, ő is már belegabalyodott a saját hazugságaiba a végén. Ezek az Ambernél is megfigyelhetőek voltak.
2022. jún. 3. 15:12
 56/74 anonim ***** válasza:
0%

Ha szerinted bordeline-os, akkor hiszek neked, ma úgy is divatos mindenkire minden jelzőt aggatni. Itt a gyakori az összes bunkó ex nárcisztikus vagy pszichopata úgy is. :D

De nyilván mindenki magában nem lát semmi rosszat.

2022. jún. 3. 15:31
 57/74 anonim ***** válasza:
75%

- Miért adott be A.H.távolságtartásit azonnal mikor elhagyta?

szerintem ez a nő egy pók, előre eltervezte hogy feji ki jd-ből a pénzét, és ezzel is aláakarta támasztani a sztoriját.

2022. jún. 3. 17:10
 58/74 anonim ***** válasza:
90%
Hogy jön ide, hogy itt a gyakorin az exek milyenek. Én nem aggatok senkire jelzőket. Ezt egy diplomás pszichológus mondta, de ha utána nézel a borderline jellemzőinek és megnézed a nő hogy viselkedett, rájössz te is ;) Egyébként nem azzal van a baj, hogy borderline-os, mert nem tehet róla. Csak akkor lássa be, hogy az és pszichológusi segítségre van szüksége. De erre várhatunk.
2022. jún. 3. 19:05
 59/74 anonim ***** válasza:
22%

Hogy jön ide milyenek az exek? Úgy, hogy ált. mindenki az exét állítja be valami mentális betegséggel, igazolva, hogy mennyire szemét volt vele és mennyit kellett mellette szenvednie. Ez ma nagyon divat lett. Akkor lenne hiteles és elfogulatlan állítás, ha írásos igazolást tudott volna villantani diagnosztizált Amber betegségéről még a kapcsolatuk alatt amiről mindketten tudtak. A kölcsönös sárdobálásnál bárki elő tud rántani egy szakembert, akit megfizet. Nem független hanem felkert pszichologus akit J Depo bízott meg.

Egy másik diplomás pszichológus meg teljesen mást mondott Amberre akit meg Amber bízott meg. Deppre meg azt, hogy a viselkedése alapján lehet bántalmazó is. De teljesen mindegy, megnyugodhatsz, a közvélemény teljesen elásta Amber Heardöt, Johnnyt meg hősként ünneplik világszerte, nem tudom, hogy miért érzed szükségét, hogy mindenki egy véleményen legyen. A nő is kifejezetten irritáló személységű, én egyedül azt nem értem, (másokkal együtt), ha valakiben kétség él JD ártatlanságát illetően, miért kell a földbe döngölni képletesen?

Nem értem a sztárkultuszt és az abnormális rajongást. Amber rejtett kamerás videóján Johhny csapkodja a konyhaszekrényt, dühöng és iszik, majd alatta a kommentek arról, hogy milyen szemét a nő, hogy az intim pillanataikat felveszi J tudta nélkül. Ugyanilyen J által felvett rejtett felveteleken sem J-t marasztalják el, hanem az alatt is Ambert szapulják, mindenki kizárólag csak őt okolja a dolgokért, Depp ártatlan, arról is viccesen beszélnek a bíróságon, hogy már korán reggel be van állva mint a huzat. Mintha ez valami huncut kis csínytevés lenne, amit nem kell komolyan venni. Itt is azt írta valaki, hogy azért áll Depp mellé, mert nagyon jó színész és stb stb. (...)

Szerintem meg nem így viselkedik egy valódi bántalmazott a tárgyalóteremben: [link]

Jól látszik, hogy nekiment volna, ha nincs ott a két őr. Utána meg vihorászik saját magán. No comment.

2022. jún. 3. 20:52
 60/74 anonim ***** válasza:
100%
"Jól látszik, hogy nekiment volna, ha nincs ott a két őr. Utána meg vihorászik saját magán. No comment." Én azt látom, hogy jd távozni szeretne, de ambernek hirtelen eszébe jut, hogy "hoppá nekem ptsd-m van", és úgy tesz mintha rettegne tőle :D Csak egy újabb szánalmas próbálkozás a sok közül. A konyhaszekrényes videót egy szer már elmagyaráztam, felesleges felhoznod. Amúgy feltételezem végignézted a pert, akkor te is láttad, hogy egy darab bizonyték nem volt arra, hogy jd bántalmazta volna a nőt. Illetve ami volt, azt igen könnyen megcáfolták.
2022. jún. 3. 23:10
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!