Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina...

Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina új pasija G.w.m? 😂

Figyelt kérdés
Más szerint is megkattant ez a nő? Hát én nagyon sajnálom Edina gyerekeit, azért teljesen más kultúra és teljesen más szokások a két élet. A g.w.m igazi roma srác, hogy gondolja ezt az Edina? Két kis gyermeke van, igaz a gwm-nek is van már legalább 3 gyereke azthiszem. Csutit erre lecserélni?

2022. jan. 17. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
84%

#80: Elküldtem priviben!

Bocsi az offért! Menjen tovább az eredeti téma.

2022. febr. 1. 20:31
 82/89 A kérdező kommentje:
Remélem Csuti tényleg nem megy el a házból! Én nem mennék, hiába Edina az "anya"
2022. febr. 2. 20:42
 83/89 anonim ***** válasza:
87%

Tekintve hogy Csuti egy lakas arat beletette eleg durva lenne, ha Csutit raknak ki a hazbol. 😬🤔😳

Nem csak az, hogy osszejott a zenesz managerevel, de o nem rakott bele annyi penzt es szo szerint kitessekeli az ujsagoknak adott interjuban a meg nem is csak ex ferjet a hazbol, hat felhaborito.

Menjen Edina a GWM-hez.

En Csuti helyeben ki nem tennem a labam abbol a hazbol.

(Rokon fiut semmiztek mar igy ki. Megvettek kozosen, persze a rokon fiu tobb penzt rakott bele tekintve, hogy o diplomas, az asszony meg semmi. Felujitottak a hazat. Aztan valas. Asszony maradt, majd kifizeti az urat. Soha semmit nem latott belole a fiu. Az asszony az uj pasival es egy uj gyerekkel ott lakik abban a hazban, amit a fiu es rokonok ket kezukkel ujitottak fel nekik meg a kozos kisfiunak. Undorito.) 😡

2022. febr. 2. 21:07
 84/89 anonim ***** válasza:
77%
Csuti! Ez a hàjfej sehol sincs Hozzàd! Legyèl büszke Apa ès neveld fel tisztessèggel a gyerekeiteket.Legyèl büszke önmagadra , edzzèl,de tudd hogy nem kell mutogatni magadat hogy milyen izmos vagy, nem kell az Önigazolàs mert mindenki tudja hogy milyen vagy. Maradj jò Apa!! Lègy Büszke önmagadra. Ez a seggfej egy nulla hozzàd kèpest. A felesègedet nem minősìtem
2022. febr. 2. 21:09
 85/89 A kérdező kommentje:
Ne bántsuk,szerelmes! 😂
2022. febr. 3. 16:40
 86/89 anonim válasza:
73%
Uuuu en annyira elveztem amikor ok voltak a HOT TOPIC ok
2022. máj. 11. 13:53
 87/89 anonim ***** válasza:
Érdekes... A rajongók a közös képek alatt már azt írják szinte kivétel nélkül, hogy mennyire jól néznek ki együtt. Mikor meg összejöttek, mindenki szidta őket.
2022. máj. 11. 17:41
 88/89 anonim ***** válasza:
100%

Ja, utolso, nem mintha ket kattintas lenne kommentet torolni meg valakit tiltani.

De egyenesen szavakat is le tudsz tiltani, aztan senki nem irhatja hogy hulye picsa stb.

2022. máj. 12. 10:25
 89/89 anonim ***** válasza:
100%
#88: Igazad lehet! Én nem vagyok rutinos ebben. :D Csak feltűnt a rengeteg pozitív visszajelzés.
2022. máj. 12. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!