Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina új pasija G.w.m? 😂
Számon kérte Csutit, (Akit már Andrásnak hívott az írásában :DD) hogy minek mutogatja a gyerekeket. Meg fel volt háborodva, hogy Csuti követői rossz anyának tartják őt, és ígérte, hogy a héten majd beszámol róla, hogy mi az igazság :DD Azt nevettem, hogy hiába le lett tiltva, másik profilról leskelődik :D
Nem tudom miért nem áll le. Az összes "szereplő" közül csak ő nyomja ezt a témát állandóan. Nem lenne jobb ha elcsendesedne ez az egész?
Nem lenne jobb ha elcsendesedne ez az egész?
Nem mert neki jó, ha beszélnek róla. A negatív reklám is reklám, meg gondolom megy a sok agyhalott az oldalára, és generálja a látogatottságát.
Edina már megint nyilatkozott a Blikknek. Nem bír leállni látom.
77. Menjel inkabb Instara nyalni Edinkacska segget.
Vagy ha Edina vagy akkor tunj el a kozeletbol, ha ezek utan jot akarsz magadnak.
Most meg neznek az emberek, mert szeretunk csamcsogni az ilyeneken, ritkan esik meg hogy valaki a kozeletben honapokon at csalja a ferjet es hintaztatja be a kovetoit, hogy jaj de szomi a valas miatt, masnap meg az un pali kocsijaban (faxaban) ulve posztol, hogy mekkora szerelmes, utana kidob egy otvar szar enekes dalt meg annal is szanalmasabb szoveggel, most meg olaj a tuzre teged ne bantsanak. Ja, de te odaszurhatsz akarkinek. A mas velemeny meg nem bantas, csak tukrot tartanak eled az emberek, mert durva amit itt elszineszkedtel.
Ezek utan barmilyen musorban megjelensz en elkapcsolok. 🤮 egy ember vagy.
Azt is birom, hogy mindig a ficko koltozzon el a hazbol.
Akkor is, ha hazassagtores tortent?
Remelem Csuti ki nem teszi a labat a hazbol addig, amig el nem adjak.
Meg ha kibaxott megalazo egyutt elni egy ilyen novel.
De a minimum, hogy Edina huzna el a belet a gwmhez, ha mar olyan hosszerelmes.
En no vagyok, de Csuti helyeben nem hagynam a hazat.
Elegem van az ilyen ferfiakat hazzal lehuzo nokbol. Az ilyenek miatt fel mar egynemely pasi hazasodni meg kozos jovot tervezni, mert ha valas van ok mennek a semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!