Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina...

Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina új pasija G.w.m? 😂

Figyelt kérdés
Más szerint is megkattant ez a nő? Hát én nagyon sajnálom Edina gyerekeit, azért teljesen más kultúra és teljesen más szokások a két élet. A g.w.m igazi roma srác, hogy gondolja ezt az Edina? Két kis gyermeke van, igaz a gwm-nek is van már legalább 3 gyereke azthiszem. Csutit erre lecserélni?

2022. jan. 17. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
94%

Számon kérte Csutit, (Akit már Andrásnak hívott az írásában :DD) hogy minek mutogatja a gyerekeket. Meg fel volt háborodva, hogy Csuti követői rossz anyának tartják őt, és ígérte, hogy a héten majd beszámol róla, hogy mi az igazság :DD Azt nevettem, hogy hiába le lett tiltva, másik profilról leskelődik :D

Nem tudom miért nem áll le. Az összes "szereplő" közül csak ő nyomja ezt a témát állandóan. Nem lenne jobb ha elcsendesedne ez az egész?

2022. jan. 31. 18:30
 72/89 anonim ***** válasza:
94%

Nem lenne jobb ha elcsendesedne ez az egész?

Nem mert neki jó, ha beszélnek róla. A negatív reklám is reklám, meg gondolom megy a sok agyhalott az oldalára, és generálja a látogatottságát.

2022. jan. 31. 18:50
 73/89 anonim ***** válasza:
95%
Edinat most idegesítik azok az egybites iskolázatlan egyszerű követők, akiket maga köré verbuvált az évek alatt. Amikor az állandó nyalizas meg a reklám megtekintés kellett, akkor jók voltak, most.hkgy fröcsögnek már menjenek is innen, miért nincs bennük több (érzelmi) intelligencia?
2022. jan. 31. 19:15
 74/89 anonim ***** válasza:
95%
Edinát az lenne a legjobb ha egy lakatlan szigetre küldenék minimum 1 évre. Ez a folyton rohangálás, mikor még a gyerekek kisebbek voltak is ez volt, kifele állandóan a szépet mutatta. Csak a követők, a posztok számítanak neki. Minél több pénze legyen, lelkisérült szegény. Lehet hogy más nem így látja, de még most sem a gyerekei az elsők ha arra van ideje hogy Csutit gyalázza.
2022. jan. 31. 19:52
 75/89 anonim ***** válasza:
95%
Sose volt szimpatikus nekem, hogy ennyi felé rohangál állandóan. Nem azért mert anyaként csak otthon ülhet. Nekem is van 3 gyerekem, és a legkisebb nincs 1 éves még és jól esik néha kiszabadulni 1-2 órára. De amit ő csinált az sztem sok. Emlékszem amikor a fia fél éves volt kb és kitelepült valami fesztiválra. Ott voltak nem tudom pontosan meddig talán 1 hét. Meg mindig mondta mennyi a munkája, mennyi cégük van. Plusz az építkezés, az insta reklámok stb. Nem is tudom hogy tudott időt szentelni a gyerekekre. Tudom sok embernek muszáj anyagiak miatt bölcsibe adni a gyereket és dolgozni menni. De ő igazán megtehette volna hogy legalább 1 évig otthon legyen. De a munka meg minden más fontosabb volt.
2022. jan. 31. 20:09
 76/89 anonim ***** válasza:
94%

Edina már megint nyilatkozott a Blikknek. Nem bír leállni látom.

[link]

2022. jan. 31. 20:41
 77/89 anonim ***** válasza:
100%
Hallod fogd már be a szád :D
2022. jan. 31. 23:51
 78/89 anonim ***** válasza:
100%

77. Menjel inkabb Instara nyalni Edinkacska segget.

Vagy ha Edina vagy akkor tunj el a kozeletbol, ha ezek utan jot akarsz magadnak.

Most meg neznek az emberek, mert szeretunk csamcsogni az ilyeneken, ritkan esik meg hogy valaki a kozeletben honapokon at csalja a ferjet es hintaztatja be a kovetoit, hogy jaj de szomi a valas miatt, masnap meg az un pali kocsijaban (faxaban) ulve posztol, hogy mekkora szerelmes, utana kidob egy otvar szar enekes dalt meg annal is szanalmasabb szoveggel, most meg olaj a tuzre teged ne bantsanak. Ja, de te odaszurhatsz akarkinek. A mas velemeny meg nem bantas, csak tukrot tartanak eled az emberek, mert durva amit itt elszineszkedtel.

Ezek utan barmilyen musorban megjelensz en elkapcsolok. 🤮 egy ember vagy.

2022. febr. 1. 02:07
 79/89 anonim ***** válasza:
100%

Azt is birom, hogy mindig a ficko koltozzon el a hazbol.

Akkor is, ha hazassagtores tortent?

Remelem Csuti ki nem teszi a labat a hazbol addig, amig el nem adjak.

Meg ha kibaxott megalazo egyutt elni egy ilyen novel.

De a minimum, hogy Edina huzna el a belet a gwmhez, ha mar olyan hosszerelmes.

En no vagyok, de Csuti helyeben nem hagynam a hazat.

Elegem van az ilyen ferfiakat hazzal lehuzo nokbol. Az ilyenek miatt fel mar egynemely pasi hazasodni meg kozos jovot tervezni, mert ha valas van ok mennek a semmibe.

2022. febr. 1. 02:12
 80/89 anonim ***** válasza:
100%
68. 61.megkoszonnem szepen
2022. febr. 1. 06:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!