Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina új pasija G.w.m? 😂
Szerintem nagyon csúnya nő. Olyan irritáló feje van. 😂😂
Megérdemlik. Egyáltalán aki ilyen nyomorék előadót hallgat, annak se lehet sok esze. 😂😂
Teljesen egyetértek a kérdezővel. Bár az igazság az, hogy nem követem Kulcsár Edinát, de innen-onnan tudtam kicsoda. Instagramom nincs, de tudtam hogy van féjre, 2 gyereke, mert a nyerő párost nézni szoktam és abban szerepeltek legutóbb.
Korábban csak annyit tudtam róla, hogy szépségkirálynő lett. Láttam akkor 1-2 képet, szerintem ott valóban szép volt.
Viszont ez ami most történt-ami a csapból is folyik kb-elég lehangoló. A fb-on megnézegettem a képeit, bejegyzéseket. Ez a nő vagy magamutogat, vagy állandóan rohan valahova, vagy mindenféle önigazolásokat gyárt.
Tudom hogy manapság divat elválni, mert az emberekben fele annyi kitartás sincs mint korábban. De nem tudom megérteni, hogy egy 30+-os nő, hogy tehet ilyet. Visszanézve amikor a babái születtek, mindenhol azt hangsúlyozta hogy a család a minden, stb. Mind tudjuk hogy a szerelem elmúlik, és marad helyette a szeretet, elfogadás, támogatas, stb.. a férje azért nem egy agressziv alkoholista.. ilyenkor már egyfajta inteligenciának kellene kialakulnia az emberekben, elfogadva a másikat, arra törekedni hoy a család egységben maradjon. A szerelem mindenkivel elmúlik egyszer. Legalabbis a mindent esörprő.. a kapcsolatot viszont ápolni, építeni, gondozni kell. És akkor lesz szerelem és szenvedély is.. a hullámvölgyek/hegyek mellett. Mert az mindig van és lesz is. Nem értem hogy ha kb 1,5 éve született a 2.gyerek akkor hogy lett hirtelen ilyen rossz minden vagy akkor minek vállalták a második babát. Hiszen ők már akkor is pontosan ezek az emberek voltak akik most is.
Meghallgattam a Palik Lászlóa riportot mert már annyira kivancsi voltam hogy miert szemvedett ennyire ez a nő. Kb semmi nem derul ki a sok problemajabol. Ellenben egy képen sem láttam (a fb-on) hogy sütött, főzött volna valamit, vagy hogy ez a csalad valahova akar par napra is elment volna nyaralni. Sajnos ha csak a penzekresesrol meg a rohangalasrol szol az elet ugy az en kapcsolatom is tonkre megy egy ido utan. Hozzateszem, nyomos indok nelkul akkor sem hagynam el a ferjem (pl mert mar nem vagyok szerelmes es nem mondja napi 100x hogy szeretlek) főleg akkor nem ha mar van kozos gyermekunk is.
Ez pedig hogy kire cserelte azt az amugy inteligens, es jokepu ferjet inkabb nem is minositem.
Sajnalom mert ahogy lattam a rappernek is szep csaladja es gyonyoru felesege volt. Viszont Edinahoz abszolut nem illik, szerintem kárász életű lesz a dolog.
Ami még nagyon ciki, hogy ha igaz akkor a dala a volt ferjehez szol..nagyon kelemetlen hogy ezt igy “orszag-vilag” hallatara közli vele. Még ha àtvitt értelemben is. Az az ember vallalt vele 2 gyermeket, és gondolom mèg sok sok mindent..elsüllyednék szégyenemben, nem pedig büszkélkednék hogy en mar tovabbleptem👏
Egyebkent a szám nagyon gyenge. Gondolom vagyunk mèg páran akik igy gondoljuk.
Szegeny nö, nem igazan tudja mit is kezdjen magával. ezerszer, milliószor tehetségesebb emberek vannak..azt sem tudja mi az hogy éneklés..ha tudná, akkor ezt a dalt biztos nem válalta volna fel..
Az elso hangnal eloszor azt hittem valami parodiat nezek. Mar azt nem sikerult eltalalni. Nagyon gyenge.
Lesz sok nezettsege, mert az emberek kivancsiak ra. Aztan rohognek rajta egyet, de tobbszor meghallgatni ezt kinzas.
Én direkt meg sem hallgatom. Miattam ne gazdagodjon egy forinttal sem.
Megköszönte a rengeteg érdeklődést. Szépen időzitették a botrányukat, így mindenki kíváncsi a hülye klipjükre. Tuti volt ebben tudatosság.
És most még a Story címlapján is eladják a történetük...Az meg no comment, hogy a fickó ujján még itt virít a karikagyűrűje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!