Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina...

Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina új pasija G.w.m? 😂

Figyelt kérdés
Más szerint is megkattant ez a nő? Hát én nagyon sajnálom Edina gyerekeit, azért teljesen más kultúra és teljesen más szokások a két élet. A g.w.m igazi roma srác, hogy gondolja ezt az Edina? Két kis gyermeke van, igaz a gwm-nek is van már legalább 3 gyereke azthiszem. Csutit erre lecserélni?

2022. jan. 17. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon jól beszélsz, valóban okádék kinézete van annak a gwm gyereknek, de nem hinném, hogy tele lenne pénzzel, a putri közepén lakik még mindig és kint áll a sarkon, hogy legyen egy kis pénze, mert kell a replika cuccokra neki a pénz. 😕

2022. jan. 20. 06:27
 32/89 anonim ***** válasza:
94%

Pedig a felesége nagyon szép nő szerintem, szebb, mint az edinka.

[link]

2022. jan. 20. 11:29
 33/89 anonim ***** válasza:
11%

És vakolat nélkül is ilyen szép? 🤔 Nem hinném. 🤣

2022. jan. 20. 12:16
 34/89 anonim ***** válasza:
64%
#33, nem tudom, nem láttam még úgy, de annyi azért látszik, hogy arányos az arca. Nyilván sokat dob a smink is rajta, de nem támadó menyétfejű, nem áll el a füle, nincs nagy, görbe orra, széles, előreugró álla, túl közel/távol ülő szemei...
2022. jan. 20. 13:46
 35/89 anonim ***** válasza:
78%

itt pl biztos nincs vakolat rajta. Nagyon szép a mosolya is.

[link]

2022. jan. 20. 13:48
 36/89 anonim ***** válasza:
95%
A legszebb az egészben hogy ez a nő mindig azt a szöveget nyomta instán hogy ő őszinte és hiteles, és az is akar maradni, és ő mindig a valóságot mutatja, azért is rak pl smink néküli képet és stb... évek óta ezzel hitegeti magát is. Szánalom tényleg hol tartanak az emberek. Én eddig nem csalódtam benne, de ez... hát az új pasiról meg inkabb no comment :D Egy dekoratív 30as nő, még ha gyereke is van, de miért nem választ magának egy középgazdag üzletembert legalább, aki mellett meg lehet jelenni és ki tudja húzni magát, de ez... szavak nincsenek erre, vicc.
2022. jan. 20. 14:25
 37/89 anonim ***** válasza:
2022. jan. 20. 18:12
 38/89 anonim ***** válasza:
7%
Nekem meg van saját életem.. :D :D
2022. jan. 20. 20:49
 39/89 anonim ***** válasza:
38%
#35- Melanie- de furcsa neve van- szerintem is csinos, viszont ami érdekesebb, hogy marhára tanult, több nyelven beszélő valaki, aki a civil életben is megállná a helyét. Erre mit csinál? Siránkozik egy tanulatlan bugris után!!! Lehetne benne valamennyi női méltóság, de ehelyett játssza a hülye pcsát. Nem ő az egyetlen akit faképnél hagynak, el kellene fogadnia a tényeket, és mielőbb talpra állni az érzelmi gödörből. Persze lehet fetrengeni az önsajnálatban, de az inkább lenne Edinára jellemző.
2022. jan. 20. 23:46
 40/89 anonim ***** válasza:
94%
Hol sajnáltatja magát Melani? Én úgy láttam egyszer szólalt meg akkor is teljesen korrekt és becsülendő módon. Intelligensnek tűnik. Szerintem nem jogos őt bántani mert amiket írsz utolsó, nem igazak rá
2022. jan. 21. 09:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!