Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina új pasija G.w.m? 😂
Tudod akkor még "nagy volt a szerelem."
Mindig azt hangoztatták, hogy mivel ők csonka családban nőttek fel, tudják milyen rossz és együtt fogják felnevelni a gyerekeket. Ha ha ha
Most meg ott a nagy házuk ami nemrég épült, a sok közös vállalkozás. Nemrég a közös gyerekkönyv.
Tényleg megdöbbentő. Mármint régóta mondták, hogy rossz a házasságuk, de Edina képmutatása a gáz. Nemrég kirakja szomorú smink nélküli arccal, hogy lassan összeszedi magát. :D Közben meg már szerintem rég új pasija volt. És mindenki őt sajnálta. Csutit meg szidta.
Csuti ha most egy darabig nem csajozik, akkor jól fog kijönni. Gwm a saját jogán is híres volt, szóval nem választott rosszul Edina. Amikor két celeb összejön az mindkét fél renoméját megdobja. Gwm már nemcsak a kamaszok között lesz ismert.
A gyerekeket pedig nincs miért sajnálni. Nagyon jó anyagi körülmények között fognak élni továbbra is. Csuti pedig gondoskodó apának tűnik.
Azért érdemes megnézni Csuti 2021.07.13-i fesztiválozós posztja alatt a kommentszekciót 🙄😅
#14: Az igen!!
Úgyis törölni fogják a közös képekez.
ÉM sokkal többet néztem ki ebből a nőből, eddig csak azt gondoltam hogy naiv, éretlen, ezért sokan nem szeretik, de nem értettem miért szidják, beszélnek olyan sokan csúnyán róla. A párja se volt túlzottan szimpatikus de nekem semleges pár voltak. Hát ezek után szegény férjet sajnálom. Egyébkénz valóban naiv, őt is sajnálom nehogy nagyon hamar koppanás legyen a vége ennek a hirtelen nagy szerelemnek... az időzítés is elég érdekes,bár valószínű volt rá oka, de egyik nap nagy bejelentés történt, 2 napra rá meg az új pasival feszít :D 2 ekkora gyerek mellett meg nem is értem hogy van ideje pasizni :D
Szoval én rosszat nem kívánok neki, megérdemelne egy normális pasit de úgy tűnik nagyon nem látja a fátol az erdőt.
Gondolom nem foglalkozott azzal hogy cigány,csak hogy jó sok pénze van.
Ha ahhoz volt gyomra hogy a gyerekekből pénzt szerezzen Edina a folyamatos Insta szereplésből akkor ehhez is van gyomra
Azt se hiszem hogy kizárólag a zenéből lenne ennyi pénze a pasasnak. Amilyen bűnöző feje van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!