Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina...

Mit szólsz,hogy Kulcsár Edina új pasija G.w.m? 😂

Figyelt kérdés
Más szerint is megkattant ez a nő? Hát én nagyon sajnálom Edina gyerekeit, azért teljesen más kultúra és teljesen más szokások a két élet. A g.w.m igazi roma srác, hogy gondolja ezt az Edina? Két kis gyermeke van, igaz a gwm-nek is van már legalább 3 gyereke azthiszem. Csutit erre lecserélni?

2022. jan. 17. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 A kérdező kommentje:
Én csak sajnálom,hogy két két gyerek itt is ott is. Valószínűleg nem az utolsó férfi Edina életében, de miért kell akkor gyereket szülni egy év szerelem után? 😔
2022. jan. 17. 19:06
 12/89 anonim ***** válasza:
92%

Tudod akkor még "nagy volt a szerelem."

Mindig azt hangoztatták, hogy mivel ők csonka családban nőttek fel, tudják milyen rossz és együtt fogják felnevelni a gyerekeket. Ha ha ha

Most meg ott a nagy házuk ami nemrég épült, a sok közös vállalkozás. Nemrég a közös gyerekkönyv.

Tényleg megdöbbentő. Mármint régóta mondták, hogy rossz a házasságuk, de Edina képmutatása a gáz. Nemrég kirakja szomorú smink nélküli arccal, hogy lassan összeszedi magát. :D Közben meg már szerintem rég új pasija volt. És mindenki őt sajnálta. Csutit meg szidta.

2022. jan. 17. 19:29
 13/89 anonim ***** válasza:
73%

Csuti ha most egy darabig nem csajozik, akkor jól fog kijönni. Gwm a saját jogán is híres volt, szóval nem választott rosszul Edina. Amikor két celeb összejön az mindkét fél renoméját megdobja. Gwm már nemcsak a kamaszok között lesz ismert.

A gyerekeket pedig nincs miért sajnálni. Nagyon jó anyagi körülmények között fognak élni továbbra is. Csuti pedig gondoskodó apának tűnik.

2022. jan. 17. 22:22
 14/89 anonim ***** válasza:
94%

Azért érdemes megnézni Csuti 2021.07.13-i fesztiválozós posztja alatt a kommentszekciót 🙄😅

[link]

2022. jan. 18. 00:04
 15/89 A kérdező kommentje:
😂😂😂hát ez komoly
2022. jan. 18. 01:20
 16/89 anonim ***** válasza:
91%

#14: Az igen!!

Úgyis törölni fogják a közös képekez.

2022. jan. 18. 06:37
 17/89 anonim ***** válasza:
94%
Nézzétek meg a bejelentő poszton Edina haját és aztán a január 5-ei képet. Minimum azóta együtt vannak.
2022. jan. 18. 07:37
 18/89 anonim ***** válasza:
89%

ÉM sokkal többet néztem ki ebből a nőből, eddig csak azt gondoltam hogy naiv, éretlen, ezért sokan nem szeretik, de nem értettem miért szidják, beszélnek olyan sokan csúnyán róla. A párja se volt túlzottan szimpatikus de nekem semleges pár voltak. Hát ezek után szegény férjet sajnálom. Egyébkénz valóban naiv, őt is sajnálom nehogy nagyon hamar koppanás legyen a vége ennek a hirtelen nagy szerelemnek... az időzítés is elég érdekes,bár valószínű volt rá oka, de egyik nap nagy bejelentés történt, 2 napra rá meg az új pasival feszít :D 2 ekkora gyerek mellett meg nem is értem hogy van ideje pasizni :D

Szoval én rosszat nem kívánok neki, megérdemelne egy normális pasit de úgy tűnik nagyon nem látja a fátol az erdőt.

2022. jan. 18. 14:25
 19/89 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg mint egy tini, fellobban a szerelem és minden el van dobva. Senkinek nem egyszerű az élete de azért 2 gyerek mellett elég durva egy ilyen döntést meghozni és utána világgá kürtölni az új 25 éves pasit :D ennyi idősen 2 gyerekkel férjjel... hat nem semmi a csaj
2022. jan. 18. 14:28
 20/89 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem foglalkozott azzal hogy cigány,csak hogy jó sok pénze van.

Ha ahhoz volt gyomra hogy a gyerekekből pénzt szerezzen Edina a folyamatos Insta szereplésből akkor ehhez is van gyomra

Azt se hiszem hogy kizárólag a zenéből lenne ennyi pénze a pasasnak. Amilyen bűnöző feje van...

2022. jan. 18. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!