Szerintetek Kulcsár Edina gyerekei kire hasonlítanak jobban?
Szerintem olyan aranyosak. Most Csuti instastory-ba tette ki ahogy rosszalkodnak a boltban.
❤
Utolsó. Nem kötekedésképpen, de nekem viszont születésemkor volt nagy hajam, aztán hirtelen kihullottak és vagy pár hónapig kopaszka voltam. Viszont az tény hogy a kislányka nem egy hú de szépség. Persze lehet még szép, de egyenlőre olyan aránytalan a feje.
A fiú szerintem tiszta Csuti, és aranyos is.
A kislány nem Csutitól van.
Legalábbis nekem egy barátnőm mesélte.
6#, tényleg?
Pedig ahogy nézegettem a képeket a gyerekeiről, nekem úgy tűnt hogy mind a kettő, a kislány is inkább az apjára hasonlít (az arcformája, homloka, fogai).
Nem bántásképpen mondom, de a kislány (jelenleg) tényleg nem valami szép, kicsit csúnyácska.
Persze lehetséges később változni fog és szebb lesz (láttam már erre példát).
De ha nem a Csutitól van, akkor kitől lehet?
A kislány tiszta apja
És ezzel nem őket védem, de rá hasonlít sajnos :D
9, na kiváncsi leszek, szeretem nézegetni hogy hogy változnak a gyerekek, ezek ketten meg örökre ki fogjak őket pakolni, de ennek a kislánynak sajnos nincs remény :D
Nagyon nem sikerült jól, bármennyire is gonosznak tűnik ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!