Kulcsár Edina miért írja mindig, hogy semmire nincs ideje ha közben a barátnőivel utazgat?
Most látom Sarka Kata képei közt, hogy a díszes társaság szeptemberben Monacoba utazott, most meg Saint-Tropezba.
Utána meg előadja, hogy neki semmire nincs ideje, folyton dolgozik. Ennek komolyan mi értelme van?
Ha jó élete van, sok szabadidővel akkor az sem szégyen szerintem. Korrektebb lenne.
3
A gyerekei meg le fogják sz.rni jó eséllyel.
#1: Na az a forgatás... Ugye Csuti kiírta akkor, hogy nem lesz jó ideig elérhető instán, facebookon, de nem mondhatja el egyelőre, hogy miért. Erre Edina is eltűnt. De ő nem írt ilyet, hanem előadta, hogy önfejlesztésbe kezdett, meg nincs most kedve/ideje instázni. Majd valaki rendszeresen posztolt helyette a forgatás alatt.Sokan meg örvendeztek, hogy de jó... hanyagolni is kell a telefont stb. Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna annyit írnia, hogy nem leszek x hétig.
Ezek a felesleges kamuzások nagyon unalmasak, és ezért támadják őt sokan. Megmondom őszintén, én korábban tényleg kedveltem pedig.
A nő prosti volt Németországban, miközben egy csepeli panelproli lány a kisebbségtől. A férje is ugyanez pepitában. Szomorú hogy ennyien kíváncsiak az életükre és ez a színvonal.
Borzasztóan ronda, igazi kisebbségi arca van.
8
Ezt honnan tudod? ( a prostisat,az lerí,hogy nem idén barnult).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!