Kulcsár Edina miért írja mindig, hogy semmire nincs ideje ha közben a barátnőivel utazgat?
Figyelt kérdés
Most látom Sarka Kata képei közt, hogy a díszes társaság szeptemberben Monacoba utazott, most meg Saint-Tropezba.
Utána meg előadja, hogy neki semmire nincs ideje, folyton dolgozik. Ennek komolyan mi értelme van?
Ha jó élete van, sok szabadidővel akkor az sem szégyen szerintem. Korrektebb lenne.
2021. okt. 10. 22:34
11/13 anonim válasza:
10
Fú,sok neven nem lepődtem meg.:D
12/13 anonim válasza:
És így csalta meg Csutit is. Az már más dolog hogy Csuti is csalja, de Edinából nem nézte ki volna senki. A legkisebb gyereke is, hát most mondok valamit. Aki elhiszi elhiszi aki nem pedig nem. Nem Csutitól van, de nem értem hogy neki is higy nem tünik fel.
13/13 anonim válasza:
S. Katát amúgy sem vállalja, ami nagyon érdekes tekintve minden másról évek óta 500 poszt /story van.
Most is együtt szülinapoztak R. C. kapcsán és míg ők tettek ki közös képet, Edina nem...csak pár nappal később olyat, amin ő van egyedül. ;)
Nekem egyre furább Edina pedig régen kedveltem komolyan, de nagyon rossz irányba változott (minden szempontból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!