BTS fanok! Mért zavar titeket ha azt mondják a srácokra,hogy melegek?
Nem lehet azt mondani,hogy nincs alapja. Rengeteg meleg fanfici, oneshot,edit,amv stb. készül róluk. Sőt vannak elég fura jeleneteik is egymással,szóval van oka,hogy egyesek ezt feltételezik.Mért akadtok ki ezen,amikor fiúkkal shippelitek őket? Ilyen szemszögből csak jó,hogy ha többen gondolják őket melegeknek,nem?
No gyűlölet,csak érdeklődöm.
Amúgy nem hallottál még playbackről sem autotunról ugye?!?
Ez az igazi enek tudásuk már bocsánat de ha a fent említett videok szintjét tudnak akkor nem okozna nekik barmikor elénekelni úgy minden kütyü és utólagos munka után
59-es vagyok
"A bo sokat dolgozik??!?
Hagyjuk már jó!
Nagyon el vagy vakulva… esküszöm vakok közt vagyok a qurva félszemű!!!:"
A linken amit mutattál Jennie táncol. Sajnos sokan támadták alaptalanul őt azzal, hogy lusta. Jennie igazából egy boka sérülés miatt táncolt úgy ahogy. Ha jól tudom gyakorlás közben sérült meg és korházba szállítottak. Utána rá se tudott állni a lábára de mégis fellépett és a legjobbát adta. ❤
"És dehogynem zavar különben nem írtál le volna egy ilyen hosszu agy halott szöveget ki keresve egy csomó linket!!!"
Engem tényleg nem zavar, bár nem tagadom az már kicsit szemen szúr ha a semmiért rágalmazzák őket. Én csak le szerettem, volna írni az álláspontomat.
"ez csak egy hozza nem értő tudatlan valaki véleménye… nem sertésből tényleg nem abból irok hanem az hogy mekkora pofátlanságot engedsz meg magadnak hogy a bo-re mered rá mondani hogy jól énekel meg jól tancol!!!"
Ahoz képest, hogy az elmondásod szerint mekkor pofátlan vagyok én megpróbáltam szépen, összeszedetten megírni a véleményem. Amúgy nem gondolod, hogy kicsit fura, hogy neked ennyire fáj ha én más véleményen vagyok?
"Amúgy nem hallottál még playbackről sem autotunról ugye?!?
De képzeld hallottam róluk. De a Bp tagjai már számtalan élő adásban remekeltek. Sokszor bebizonyították, hogy jó hangjuk van.
Mégegyszer szeretném hangsúlyozni, hogy ez az én véleményem, én álláspontom. Nem kell mindennek elhordani és kiakadni amiért te máshogy gondolod a dolgokat. Nem szerettem volna veszekedést szítani és nekem nem is áll szándékomban tovább veszekedni/vitázni veled(ha ezt lehet annak nevezni) én csak gondoltam leírom a véleményemet mivel én nagyon tisztelem őket a kemény munkájukért!💜
Ezeket a tartalmakat (pl ff) ezeket mind rajongók gyártják róluk, nem ők, nem tehetnek róla, hogy sokan valamiért szeretik őket shippelni, tehát ezek miatt nem lehetne csaj úgy melegnek titulálni őket.
Igen, vannak fura pillanataik, de évek óta együtt élnek, legjobb barátok, szerintem ezek teljesen normálisak barátok között. Vannak olyan fura pillanataik, amiket muszáj megtenniük, mivel ez a cég utasítása, és egyegy ilyen pillanat előre meg van beszélve.
Azt én sem értem, hogy egyesek gyártanak, olvasnak, néznek shippes videókat, de ha melegnek hívják őket egyből kiakadnak.
Szerintem akkor lehet jogosan megsértődni, ha leb*zizzák őket, és tényleg sértegetik.
Hogy ha normálisan kérdeznek a szexualitásukról, akkor én is csak annyit tudok mondani, hogy nem vállalják/nem vállalhatják fel nyilvánosan, és nem tudjuk.
63 nem érted ugye?!!! az élő azt jelenti hogy simán tudnak használni autotunet és playbacket!!!! ezért is fogalmaztam úgy ahogy!!! mert nem aakrod megérteni sőt ferdítesz! oké elismerem tévedtem abban hogy lusta táncolni és ha tényleg igaz hogy boka sérülés történt! de qurva csend volt erről senki sem beszélt róla még 1 év után sem!!! akkor miért csak most derült ki???
és mi az hogy számtalan élőadás:????? nem válaszoltad meg a kérdésemet mi szerint ha annyira remekelnek ének terén akkor ott abban a pillantban miért ég és föld???!!!! erre várom a választ... ja erre már nincs válasz ugye! ezért akadtam ki!
a hasonlat sajna nem jött át ugye? "vakok közt félszemű" lehetne olvasni egy kis igazi művészetet magas irodalmat is... :/
és én nem véleményt mondtam ezt nem akarod elfogadni! az hogy te nem értesz sajnos a hangokhoz az nyilvánvaló emiatt is a te "véleményed" csak egy érdemtelen vélemény ami még nem is igaz mert a valóságot nem tükrözi
nem kell nekem hinned csak menj egy zene tanárhoz el mondja neked hogy ott akkor miért énekelnek jól és ott akkor miért énekelnek borzalmasan...!!!
emiatt is amit én mondtam az nem vélemény hanem tény ezt nem bírod elfogadni sajnos mert az csiripelő madarkák sajnos nem éneklő angyalok a fejünk felett persze a vaknak hiába mondod ő neki nincs meg az a képessége hogy lássa :( :S
"a hasonlat sajna nem jött át ugye? "vakok közt félszemű" lehetne olvasni egy kis igazi művészetet magas irodalmat is... :/"
Nagyon meglepődnék, ha két komment között Rotterdami Erasmus műveit olvasnád. Erasmust olvasni még csak nem is az általános műveltség, hanem az a nagyon tarisznyásbölcsész klasszika-filológus kategória, akik egész nap Vergilius és Horatius időmértékes versein gyönyörködnek.
PFF...nem normálisak itt az emberek.
Kedves kérdező,nem kellett volna itt feltenni a kérdést,mert mindig lesznek gyerekes vitatkozások...
A Bts nagyon tehetséges,sokat tettek azért,hogy most ilyen népszerűek legyenek.Nem melegek,attól hogy még festetik a hajuk és shippelik őket,videókat csinálnak róluk(ami sokszor szerkesztett),és már évek óta együtt laknak nem azt jelenti,hogy melegek.Mellesleg a K-POP-ban ez teljesen normális,rengeteg más ilyen csoport van,akik ugyanígy viselkednek...de könyörgöm értsétek meg,hogy ez csak szimpla nagyon jó és szoros barátság,ráadásul sokszor amit mondanak nekik azt adják ki nekünk,ne hidjetek el semmit.
Borzalmas világban élünk mondhatom...khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!