Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » BTS fanok! Mért zavar titeket...

BTS fanok! Mért zavar titeket ha azt mondják a srácokra,hogy melegek?

Figyelt kérdés

Nem lehet azt mondani,hogy nincs alapja. Rengeteg meleg fanfici, oneshot,edit,amv stb. készül róluk. Sőt vannak elég fura jeleneteik is egymással,szóval van oka,hogy egyesek ezt feltételezik.Mért akadtok ki ezen,amikor fiúkkal shippelitek őket? Ilyen szemszögből csak jó,hogy ha többen gondolják őket melegeknek,nem?

No gyűlölet,csak érdeklődöm.

2020. júl. 16. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
93%

Na te építőipari hős. Elmondom h attól mert valaki nem büdös, szőrös, ápolatlan és nagyhasú attól még lehet férfi. Nehéz úgy vitázni h nem érted meg a másik szavait.

1. Nagyon nem érdekel h milyen beosztásban vagy, senkinek köze nincs hozzá és nem is kérdeztük

2. Tudod te mi a férfi fogalma? Nem azon múlik h te mit gondolsz róla. De javíts ki megintcsak ha tévedek.

3. Felesleges szélsőségeket felhozni mert csak vicces lesz.

4. Valóban nem tűzoltók, betegápolók vagy kommandósok. De nem is ez a feladatuk. Az ilyen emberek azok akik azt hiszik h a mérnök, fizikus, tanár nem dolgozik mert nem emelget naponta tonnákat. Nem az a feladata. Még egyszer elmondom.

5. Biztos nagyon sokat tudsz az ázsiai emberekröl és a kultúráról elvégre te éltél ott.

6. Ne menj át személyeskedésbe és nem veszek semmit személyes sértésnek és csak tényeket közlök

2020. aug. 9. 01:19
 32/70 anonim ***** válasza:
90%

Legfőképp azok figyelmébe ajánlom a cikket, akik szerint 30 kilós virágfiú Jungkook a BTS-ből.

[link]

A kis 30 kilós meleg srác lehet, hogy hamar lepofozna, bár ő nincs vezetőbeosztásban, úgyhogy én kérek elnézést, meg sem szólaltam xd

2020. aug. 9. 05:29
 33/70 anonim ***** válasza:
10%

Látod erről beszélek! Egy bohóc vagy! Álszent!

Igazából itt csak te szemelyeskedtél... hogy a hősied le pofozzak az embereket meg milyen nagy kemény katona harcművész férfiak... teljesen félre beszélsz meglátszik hogy egy toxic fan vagy

A taekwando még mindig sport erről is beszéltem! 😅😂 mert erős szabályokon Alapul ezért sosem fogod magad meg védeni vele magad

Mellesleg azért mondtam el hogy milyen beosztásban vagyok mert te feltételezted szemelyeskedtél hogy falusi culegár vagyok...

szélsőségeket csak te hoztál fel momoaval...

megsugom a mérnök és fizikus qurva sokat dolgozik persze az sem mindegy hogy egy kis falusi fizikusról beszélünk vagy pedig egy komoly kutatóról avagy természet kutatótól...

Meg nem az a dolguk... megsugom nagyon sok ilyen fizikai munkás tudná csinálni amit ők de ők nem tudnák azt a fizikai munkát csinálni... erről is volt itt szó... csak egy példa Gáspár Laci... éveken keresztül volt fizikai munkás aztán végre adódott neki egy lehetőség de megannyi ilyen énekes van mèg...

És igen elég sokat tudok az ázsiai kultúráról mert nem a kpop-ból szerzem az alap tudásomat nem úgy mint te... mert valószínűleg onned szerzed de javits ki ha mèg sem...

milyen tényeket? Mond el? Eddig csak személyes sertéseket vettél és megalapozatlan dolgokról beszéltél! Egy tény sem volt amit mondtál!!!!

Egy nagy rakás vicc vagy de én befejeztem van fontosabb dolgom is mint a te bolond képzelgéseid mert hát azok! Nem mellesleg az kis virág fiu több mint valószínű hogy hamar Fűbe harapna ha velem kerülne szembe... 🧐😅😏

És igen ő nincs vezető pozícióban hanem a legalsó rangban van a cégben mert ott úgy mukodik hogy az idolnak kuss a neve mindneki mas meg az atya úr isten! Csak szólok ott nagyon erős a kaszt rendszer az idolok pedig legalul vannak a cégben...!

2020. aug. 9. 09:21
 34/70 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon örülök, hogy befejezted, mert biztos én vagyok a hülye, amiért nekem nem le hanem felpontozzák a válaszaimat. Egyébként nem a kpopból veszem a tudásom az ázsiakról, hanem tapasztalatból mivel 15 éves koromig kint éltem. De biztos te mondod meg nekem h milyen emberek.

A másik, hogy a Teakwondo tényleg sport, attól még nincs jogodban neked a felső beosztásoddal kritizálni bárkit is, aki igenis nagyon keményen dolgozik nap mint nap azért, hogy formában tartsa magát. (hiába sport a Teakwondo, de sztem téged akkoris szájbarúgna egy fekete öves akár tetszik akár nem, mert egyenlőre nem egy MMA világbajnok kritizálja őket hanem te és ez marha nagy különbség. Hozzád képest még mindig keményebbek.) Gondolom nem tudod mit jelent mondjuk 8 órán keresztül táncolni. Sztem fingod nincs, hogy az menyire fárasztó. És nem csak a táncról beszélek. Sztem jobban el vannak fáradva mint bármelyik építőipari munkás hősöd. És ne értsd félre nem szólom le őket, mert az is durva amit ők csinálnak. Én veled ellentétben képes vagyok másokat is pozitívan megítélni. Nem csak az általam kitalált férfi kép tagjait. A másik, hogy légyszi a hazai celebeket ne hasonlítsd olyanokhoz, akik 15ször profibbak. Megnézem, h Gáspár Laci mikor táncol úgy mint bármelyik BTS tag vagy bármely más idol.

2020. aug. 9. 15:29
 35/70 anonim ***** válasza:
92%

Kezdeném ott, hogy sem Jungkook sem egyik-másik idol nem 30 kilós és nem pille könnyű, ha tudni szeretnéd..Jungkook simán nyomja a 70 kilót, plusz izmos és gondolom mind tudjuk, hogy az izom nehezebb mint a zsír.

Ha már ennyire jössz az erővel és az építő ipari munkával (amit amúgy fogalmam sincs miért teszel (?)pont az idolok mellé, ők rohadtul nem erre születettek de ok :D) akkor én azt mondom, hogy fejem teszem rá hogy tegyük fel akkor Jungkook(csak példának)még ott is helyét állná.

Hogy miért?

Mert literálisan mindenben jó és rohadt erős,nem viccelek, bármelyik tagot simán felkapja akár egy kezére is,mert aztán a többiek sem 50 kilós sz*r gyerekek.

És igen,jobb nálad is.Mert te a büdös életben olyan kemény és intenzív kiképzést nem fogsz kapni amit ő átélt eddig 7-8 év alatt.

Folyamatos tánc tánc és tánc,azon kívül eljár edzeni ráadásul mindennap szóval szerintem még igy is simán dolgozik annyit a testével mint te(többet is, megsúgom)

Nem azt mondom,vannak vékony idolok de Jungkook és a többi tag pont nem ide sorolható, talán Yoongi az aki picit vékonyabb.

[link]

[link]

Yaa,ezeket a combokat és bicepszet biztos a semmittevések közepette érte el :D

2020. aug. 11. 15:19
 36/70 anonim válasza:
100%
Engem nem idegesit de enyhen zavar. Tenyleg vannak megkerdojelezheto pillanataik, de ha belegondolunk, ez teljesen logikus, hiszen mar rengeteg ideje ismerik egymast, ertheto tehat, hogy kozel allnak egymashoz. DE. Senkinek nincs joga hozza, hogy elndontse, melyik nemhez vonzodnak. Kozunk sincs hozza.
2021. febr. 27. 21:07
 37/70 anonim ***** válasza:
87%
A félreérthető fotók, videók egy-egy fanservice elkapott képei, jelenetei. Ha esetleg vki nem tudja ez mit jelent nyugodtan olvasson utána. Mivel a mai vilagban minden ilyesmi már elfogadott, sőt bizonyos rétegeknél kifejezetten népszerű, ezért is csinálják ezeket a fanservice-okat. Meglehet nézni, egy-egy koncerten, hogy a közönség miként reagál már csak arra, hogy átölelik egymást. Na pont ezért csinálják és nem azért, mert melegek. Még ha van olyan tag, aki valóban az (bár erősen kétlem), nem valószínű, h mind az lenne. De még ha erről is lenne szó, ahhoz sem lenne hozzá semmi közünk, ő dolguk, max, ha vkinek ez nem tetszik, akkor ne nézze őket, de ezen csámcsogni hülyeség.
2021. márc. 1. 09:59
 38/70 anonim ***** válasza:
66%

Engem azért szokott zavarni, mert nagy részt a kinézetük miatt hívják őket melegeknek. Hogy sminkelik magukat stb.

Pedig ez egy másik kúltúra. Az összes (legtöbb) k-pop idol sminkeli magát.

Engem nem zavarna ha melegek lennének az zavar ha azt mondják rájuk, hogy "összes lányosan nézki, biztos mind b*zik!"

2021. jún. 21. 16:10
 39/70 anonim ***** válasza:
14%

38 nem épp kultúra hanem csak kpop világ része! A koreai kultúra nem tartalmaz Ilyés fajta dolgot… ha már smink vagyis inkabb arc festés az csak a full fehér piros száj festékkel szokott lenni! De ott is csak színpadra vagy pedig különleges eseménykor! Valamint a koreai mentalitás nem sminkeli magat! Nem ez a standard hogy ott a férfiak smink élik magukat! Max talán Szöul egy része de ott is csak azok akik a tv-ben szerepelnek! De ők sem használnak olyan erős sőt fele olyan erőset sem mint a kpop idolok!!!

Meg azért az nyilvánvaló hogy amit a fiu idolok használnak vagy kell használniuk az erősen feminim vonásokat tartalmaz!

És nem a legtöbb hanem amit a jó mester mond azt nekik kutya kötelességük különben aznap nem kapnak enni… 😂😅 jó persze nem ilyen formában de komoly következményei lesznek neki ha ellent mondanak!

2021. jún. 21. 17:36
 40/70 anonim ***** válasza:
90%

#39 abban igazad van hogy a kpop egyáltalán nem tükrözi a koreai kultúrát ez így igaz. A kpop egy nyugati szemléletmódra ráültetett stílus, pont azért hogy eéadható legyen nyugaton. Sok tekintetben pont h a koreai kultúrával ellentétes értékeekt, értékrendet közvetít és sajnos sokan vonnak le olyan követkztetések, hogy ez a koreai kultúra.

Viszont a sminkelés a médiában teljesen természetes dolog. Képzeld az amcsi színészek is sminkelik magukat, sőt a műsorvezetős és bárki aki a médiában megjelenik. Legyen az férfi vagy nő. Úgyh ezzel nincs semmi baj szerintem. Más kérdés, hogy ez kin mennyire látszik.

2021. jún. 21. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!