Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » BTS fanok! Mért zavar titeket...

BTS fanok! Mért zavar titeket ha azt mondják a srácokra,hogy melegek?

Figyelt kérdés

Nem lehet azt mondani,hogy nincs alapja. Rengeteg meleg fanfici, oneshot,edit,amv stb. készül róluk. Sőt vannak elég fura jeleneteik is egymással,szóval van oka,hogy egyesek ezt feltételezik.Mért akadtok ki ezen,amikor fiúkkal shippelitek őket? Ilyen szemszögből csak jó,hogy ha többen gondolják őket melegeknek,nem?

No gyűlölet,csak érdeklődöm.

2020. júl. 16. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
17%

49 tényleg az... nem mindegy hogy ki csinálja? tod ismered azt a filozófiai kérdést hogy ki a búzi? aki szoptat vagy aki szopik?

":D

a lényeg hogy hozzájárultak.....

2021. jún. 23. 00:42
 52/70 anonim ***** válasza:
45%
Még mindig ekkora fordulatszámon pörög a kpopos mentális szint?
2021. jún. 23. 02:37
 53/70 anonim ***** válasza:
0%

52 mit vársz egy olyan dologtól ami csak a toxikus embereket akarja ki termelni hogy minnél több bevételt teremtsen! A penz orientációból még sosem született művészet

Sőt semmi jó és minőségi ha csak a penz bevételt nézték…!

2021. jún. 23. 11:59
 54/70 anonim ***** válasza:
91%
Azért meg kérdezném, hogy miért fáj a feje olyan sok embernek amiért a BTS sminkeli magát, vagy ha úgy jobban hangzik ki sminkelik? Semmi közötök hozzá, hogy ők mit csinálnak. Ha nem tetszik, ne tetszen. Ilyen egyszerű. Nem muszály hallgatni őket ha nem tetszenek a dalaik. De ha nem szeretitek őket miért kell itt őket szidni? Az összes vagy a legtöbb k-pop idol sminkeli magát. Ez nem azt jelenti, hogy melegek. De ha azok is lennének. Ez nektek miért fáj annyira?? Semmi közötök hozzá, hogy kihez vonzódnak!
2021. jún. 23. 14:47
 55/70 anonim ***** válasza:
0%

muszáj pontos j azért ne legyünk ennyire buták... -_-" nem nem csak egy betű ez egy nagyon alap szó amitől mindenki ki fog röhögni ha bármilyen hivatalos papírt fogsz kitölteni!

továbbá nem kell hisztizni sem....

és nem a legtöbb hanem az összes ezt nehéz megérteni!???

nem lettek szidva te hülye toxik

meg mindenkinek köze van hozzá mert teljes mértékben eladták magukat ebből élnek hogy mit csinálnak jóformán

2021. jún. 23. 16:52
 56/70 anonim ***** válasza:
90%

#54 Tökre igaz. Mindenki hallgassa, nézze ami neki tetszik. Nem kell leugatni senkit. Akinek nem tetszik, az minek nézi? Én sem tudom, hogy egy csomó amcsi sztár mit csinál. mert nem ez érdekel. Minek kell csak azért embereknek belevájniuk magukat egy temába (megjegyzem elég felületesen) ami valójába nem is érdekli, csakhogy ugatni tudjon rá. Én nem mondok véleményt olyanról amit nem hallgatok, mert nem ismerem annyira. Sőt a másik, hogy el tudom fogadni, hogy valakinek az tetszik. Ennyi. Ezt már ezerszer elmondtuk, hogyha nem tetzsik lapozz tovább. Ez annyira undorító, h csak azért vagytok itt, hogy ugassatok. És aztán meg jöttök azzal, hogy nektek is lehet véleményetek. Tudjátok mit? Nekem is van. Undorító férgek azok, akik szándékosan ide járnak leugatni mindent és belekötni emberekbe. Tessék a vélemény. Én sem megyek oda a metálos kérdések alá, hogy a metál egy szar és 100 éve lejárt lemez. Hanem elfogadom, hogy valakinek az tetszik és ennyi.

A másik meg, hogy nem értem a sminkelés problémáját. Kb 100szor leírtam azt is, hogy a médiában mindenki sminkeli magát (vagy őt sminkelik). Ezt miért olyan nehéz felfogni? A riporterek, színészek, műsorvezetők mind sminkelve vannak, és nem csak a nők. Lehet, hogy ezt nehéz felfogni, pedig így van.

2021. jún. 23. 16:52
 57/70 anonim ***** válasza:
100%
A kpop az első intézmény a Földön aki a pénzre megy, soha senki más nem csinált ilyet a Földön, fujj de undorító mocskok, igen.
2021. jún. 23. 22:32
 58/70 anonim ***** válasza:
0%

57 látszik nem értetted ugye? mindegy hogy ki mit csinál amíg csak a gyors meggazdagodás számít neki akkor az sosem lesz minőségi munka! akkor lesz az ha neked is fontos az adott dolog szereted csinálni nem pedig csak gyors milliókat akarsz....

nem is emiatt a bandák átlagos életkora az 5 év ugye? és pl a legjobb bandák sem kapnak megfelelő tanárokat legtöbb esetben! nézd meg a blackpink tánc tudását... az ének tudásról nem is beszélve...

a bts is nagyon de nagyon sokat romlott! habár ők főleg rappeltek és a tánc náluk mindig minőségi volt de az utobbi időben az is csapni való lett! nem az ő hibájuk hanem a cégé mert nem szán rá elég időt energiát én pénzt megfelelő tanárokra!

és ekkor ezek voltak a szakma csúcsai!!!

2021. jún. 23. 22:39
 59/70 anonim ***** válasza:
85%

"nézd meg a blackpink tánc tudását..."

[link]

[link]

"az ének tudásról nem is beszélve..."

[link]

[link]

(Ha nincs kedved végig hallgatni csak tekerj bele a végébe)

[link]

(BTS)"tánc náluk mindig minőségi volt de az utobbi időben az is csapni való lett!"

[link]

[link]

Éneklésük:

[link]

[link]

[link]

"és ekkor ezek voltak a szakma csúcsai!!!"

Mind a két k-pop banda akit felmutattál nagyon keményen dolgozik és nagyon tehetségesek. Az ÉN véleményem szerint BTS egyáltalán nem romlott, sőt talán javultak is. De engem nem zavar, ha más más véleményen van. Mindenki azt gondol amit akar. De a Blackpinkre rámondani, hogy nem tudnak se táncolni, se énekelni ne haragudj de elég hülyeség szerintem. Mindannyiuknak gyönyörű hangjuk van és Lisa meg gyönyörűen rappel.

Mind a két csapat nagyon keményen dolgozik, kérlek tiszteld őket a kemény munkájukért!💜

2021. jún. 24. 21:48
 60/70 anonim ***** válasza:
0%

59 jaj ezt ne merészeld bemagyarázni hogy bp enek tudás!!!! Ne merészeld oke!!!

A tánc tudásról ne is beszéljünk!!!!!!

A bo sokat dolgozik??!?

[link]

Hagyjuk már jó!

Nagyon el vagy vakulva… esküszöm vakok közt vagyok a qurva félszemű!!!

Ez nem vélemény! A te trash véleményed hoy tudnak énekelni… ez csak egy hozza nem értő tudatlan valaki véleménye… nem sertésből tényleg nem abból irok hanem az hogy mekkora pofátlanságot engedsz meg magadnak hogy a bo-re mered rá mondani hogy jól énekel meg jól tancol!!! A bts-re megértem ha azt mondjak jól táncolnak!!! Mert qurva jól! De a bp?!?

És dehogynem zavar különben nem írtál le volna egy ilyen hosszu agy halott szöveget ki keresve egy csomó linket!!!

2021. jún. 24. 23:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!