Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » BTS fanok! Mért zavar titeket...

BTS fanok! Mért zavar titeket ha azt mondják a srácokra,hogy melegek?

Figyelt kérdés

Nem lehet azt mondani,hogy nincs alapja. Rengeteg meleg fanfici, oneshot,edit,amv stb. készül róluk. Sőt vannak elég fura jeleneteik is egymással,szóval van oka,hogy egyesek ezt feltételezik.Mért akadtok ki ezen,amikor fiúkkal shippelitek őket? Ilyen szemszögből csak jó,hogy ha többen gondolják őket melegeknek,nem?

No gyűlölet,csak érdeklődöm.

2020. júl. 16. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
0%

40 igen akartam felhozni pl az x faktort ott is a férfi mentorok sminkelve vannak persze megint más a normális férfi smink és megint más a kpop férfi smink ami erősen feminin jellegű

és mondjunk ezt a nyugati eladhatóságot sem mondanám annyira igaznak mármint igaz hogy egyre nagyobb a hype de csak a bts és blackpink részére

és megint csak az ázsiai fanok által van a biztos bevétel mert ők vesznek meg minden szart és mennek el minden eseményre! (mondhatni az a 3-6 év az életükből erre megy rá ezért tanulnak meg dolgoznak hogy tudják fizetni a az only fan akarom mondani albumokat meg eseményeket meg tárgyakat... ":D)

nyugaton meg pl azért elég ritka az album vásárlás meg a többi szar max a koncert amire el mennek de ezen kívül ritka az album a többi cucc meg nagyon ritka a membership meg nem hinném hogy van itt....

2021. jún. 22. 01:06
 42/70 anonim ***** válasza:
76%
Én nem a vásárlásról beszéltem, hanem az értékrenddel amit közvetít a kpop. Nem tudom, hogy jön ide az albumeladás. Én pl olyanról beszélek, mint pl a melegek elfogadása, ami abszolút nem úgy néz ki valójában Koreában, mint azt a kpop mutatja. Közel sem ennyire elfogadó kultúra amúgy. Ezt csak a kpop közvetíti, hogy nyugat felé eladhatóbb legyen. Sokan meg azt hiszik, hogy Korea ilyen, közben pedig nagyon nem. Még így is sokszor kibukik, hogy pl mennyire rasszisták.
2021. jún. 22. 11:18
 43/70 anonim ***** válasza:
87%
És a vicc, hogy mennyire megtudnak lepődni fanok, amikor kiderül, hogy a koreaiak alapból egyáltalán nem olyanok, mint azt a kis fejében elképzelte. Mert a kultúrát megismerni nem akarják (tisztelet a kivételnek persze) csak a kpop-ot ismerik, és szerintük Korea=kpop. Hát marhára nem XD
2021. jún. 22. 11:21
 44/70 anonim ***** válasza:
100%

Változás sem igen lesz e téren. Az idei szöuli polgármester-választáson visszaszavazták a konzervatívokat, és nem az idősek kizárólag, hanem túlnyomó többségében a 20-as éveikben lévő fiatal férfiak. Pedig a másik oldal sem valami progresszív európai nézőpontból.

Valami elképesztően nagy a kontraszt a koreai társadalmi valóság és a koreai média/szórakoztatóipar világa között.

Más kultúra, ennyi.

2021. jún. 22. 11:31
 45/70 anonim ***** válasza:
87%
Miért kéne változás? Szerintem tökre eltudják dönteni, hogy ők mit akarnak. Miért kéne nekünk megmondani, hogy nekik mi a jó? Vagy ennyire hülyének nézzük őket? teljesen más kultúra, más neveltetés, de ezért hívják az országot Koreának és a tart ott ahol tart. Nem értem az embereket, h egyesek miért hiszik azt, h ők ugyan olyanok mint mi. Tök uncsi lenne a világ ha mindenki egyforma lenne, nem?
2021. jún. 22. 13:48
 46/70 anonim ***** válasza:
76%
Azért van különbség a média és a koreai társadalom között, mert a koreai társadalmat nem aksrják nekünk eladni a koreai médiát, zenei kultúrát meg igen.
2021. jún. 22. 13:50
 47/70 anonim ***** válasza:
84%

#45, 46 Teljesen igazad van. Én általában követem egyes térségek politikai eseményeit, és a Távol-Kelet mindig egy sajátos térség volt.

"Nem értem az embereket, h egyesek miért hiszik azt, h ők ugyan olyanok mint mi."

<off>

A gond az, hogy nemcsak az átlagember hiszi ezt, hanem néhány ismert magyar közgazdász, és vezetőink is (ld. KIDSzingChi.hu :DD). Nem akarom ebbe az irányba elvinni a témát, csak most ez kikívánkozott belőlem.

<off>

2021. jún. 22. 14:30
 48/70 anonim ***** válasza:
49%

42 akkor en értettem félre hogy mit értesz ez alatt!

De pl amugy nagyon de nagyon kevés meleg támogató kpop van… amit csak mellékesen megjegyzem hogy nagyon undoritó! Nem a melegség támogatása hanem a media vadászat valamint hat megmondom a frankot közben meg kiátkozzák a beluket! Na ez az undoritó!!! Mert Korea igen rasszista nayon rasszista és nagyon homofób

45 igen alapból nagyon téves gondolat hogy mindneki ugyan az főleg ha kontinentális különbségek vannak! Mar alapból egy magyar és egy osztrák-nemet mentalitás is eléggé különböző nem hogy egy európai és egy távol keleti!!! Hasonlo gondolatok lehetnek de a társadalom…!

De ahogy mondtad közel annyira elfogadó kultúra hát most eszembe jutott hogy a kpop lányok hogyan nyilvánulnak meg a színpadon meg 1-2 koreai media lotyo na most azokkal is ilyenek? 😂😅🧐 valószínűleg azokat is úgymond ki tagadják mert teljesen más értékrendet képviselnek…!

2021. jún. 22. 15:26
 49/70 anonim ***** válasza:
18%
Bocsánat de b@ssza az agyamat hogy még rajongók is azt írják, hogy sminkelik magukat az idolok. Nem! Sminkelik ŐKET, ordít a különbség, nem mindegy.
2021. jún. 23. 00:08
 50/70 anonim ***** válasza:
0%
#49 ez már szörtálhasogatás. A lényeg ugyanaz, smink van rajtuk.
2021. jún. 23. 00:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!