BTS fanok! Mért zavar titeket ha azt mondják a srácokra,hogy melegek?
Nem lehet azt mondani,hogy nincs alapja. Rengeteg meleg fanfici, oneshot,edit,amv stb. készül róluk. Sőt vannak elég fura jeleneteik is egymással,szóval van oka,hogy egyesek ezt feltételezik.Mért akadtok ki ezen,amikor fiúkkal shippelitek őket? Ilyen szemszögből csak jó,hogy ha többen gondolják őket melegeknek,nem?
No gyűlölet,csak érdeklődöm.
"és ha már smink... a zenészek nem csinálják!"
Minden kornak megvannak a maga megbotránkoztató trendjei. Nem értem, mitől olyan nagy ügy az, hogy egy férfi idol erősebb sminket visel a színapon vagy a videoklipekben.
Meg azért vedd figyelembe azt is, hogy a férfi és a női idolok make up-ja eléggé eltér, nem női módra vannak azért kifestve az idol srácok.
Kedven #20 válaszoló. Kicsit elkanyarodtunk a témától, vagyis nagyon rosszul értelmezted a válaszom. Gondolom azok akik lemelegezik a kpop srácokat azok nem Delta Force-os elit egységesek, sőt nem is ők a Bruce Lee, hanem átlag emberek, akik a gép előtt ülve magyaráznak. Igen tisztában vagyok, hogy pl egy MMA-s lenyomná mindet, ez nyilvánvaló. De te az vagy? Vagy bárki aki kinyitja a száját h mennyire b*zik. Na látod, hogy nem. Esetleg a Navy Seal tagja vagy? Nem hiszem. Ők joggal nyitják ki a szájukat ez esetben, de valószínűleg őket ez nem is érdekli.
Most amit mondtál az kb olyan, mintha azt egy karaoke bárban énekel egy srác, egész jól tolja, de te azt mondod, hogy ez semmi mert Freddie Mercury sokkal jobb. Hülyeség amit írtál.
Én nem azt mondta, hogy Chuck Norrist lenyomnák vagy egy MMA bajnokot, hanem h azokat akik b*izzák őket. Ennyit mondtam, nem kell a hülye mellébeszélés.
22-es te is félre értettél mert én nem mondtam rájuk hogy azok... az meg a pláne hogy valószínűleg még ha a képükbe is mondaná valaki nekik akkor max félre állnának és tovább mennének mert azzal csak maguknak ártanának hogy ott neki állnának verekedni! mindegy hogy milyen okból!
az meg a másik hogy te kezdted fel ezt a katona + nagy harcos témát miközben a közelükben sincsenek! te voltál nem én! az meg a másik hogy ők sem vallják magukat katonának meg stb ezt csak te kezdted fel és választ is adtam a buta képzelgéseidnek... az meg a + hogy azért is mondtam mert nem egy bunyot láttam ahol volt hogy a srác karatézos meg jiujitsu meg shotokanos volt aztán úgy elkenték nekik a szájukat hogy csak na :D pedig nem 1 éve csinálták volt aki 10-15 éve nyomatta és volt aki már ilyen barna öves is volt (karatéban az a fekete előtt van)
az meg a másik hogy szintén nem kell delta force (csak szolok igazából az S illetve ranger katonák a nagyon magas fokúak illetve alakulatoknál commando elite és special force van... a többi már fantázia név mármint hivatalos csak ilyen flancos nevük van pl s.a.s és pont egy létező magyar szót alkot ":D igazából brit különleges egység...)
és a végszó... "Most amit mondtál az kb olyan, mintha azt egy karaoke bárban énekel egy srác, egész jól tolja, de te azt mondod, hogy ez semmi mert Freddie Mercury sokkal jobb. Hülyeség amit írtál." olvasd el te is hogy mit írtál... a legtöbb idol egy verekedésben abszolut nem állná meg a helyét mert ehhez rutin kell no meg csibész személyiség... köztudott az idolok nem azok az emberek...
#24 ha szerinted a koreai férfi idolok sminkje túl sok, meg túl nőies, akkor nézz meg pár japán visual kei bandát, garantáltan meg fog változni a véleményed.
Tessék, ő egy férfi:
(Amúgy én ebben sem látok kivetnivalót.)
Az, hogy ki milyen sminket visel az nagyrészt az ország divatjától függ. Amúgy meg szerintem ez a leb*zizás csak féltékenység. Őket több csaj szereti sztem mint azt aki leb*zizza őket. Ebben biztos vagyok. XD
A másik, hogy Ázsiában ez a divat. Ha ettől valóban melegek lennének akkor mitől lettek ennyien? XD
Kedves 23as én nem azt mondtam, hogy fizikailag bárkit is bántalmaznának, csak mert bármit is mondanak nekik. Igen valószínű jót röhögne, mert biztos vagyok benne hogy több nőt látott meztelenül mint az aki melegnek nevezi őt. Ezt csak azért mondtam h nézzük már meg kire mit mondunk. Sokszor 10szer keményebbek és férfiasabbak azoknál akik őket melegnek titulálják. Ezzel a katona, meg harcművész dologgal csak ennyit akartam kifejteni és nem vitát akartam nyitni a "komoly" harcművész kifejezésről és nem a világ legkeményebbjeivel akartam őket összehasonlítani. Erről ennyit. De az azért vicc, hogy olyan srácok akik 30 kilósak vasággyal együtt, vagy esetleg 100 kiló 160 centi, csak a gép előtt ül azok bárkit is leszóljanak. Ha valaki úgy néz ki mint Jason Momoa, vagy esetleg tényleg MMA-s vagy bármilyen sportban komoly eredményt ért el az jogosan kritizál másokat. Amíg nem vagy ilyen addig csukd be a szád és nézz magadba, hogy vagy-e olyan szinten bármiben is mint az akit kritizálsz.
Utolso először is sokszor nem ferfiasabbak mint az átlag... én még mindig az átlagról beszélek nem pedig a net harcosokról...
Az meg a másik hogy még egy átlagos srac valószínűleg
4x több meztelen not látott mint egy kpop idol... valljunk be hogy a kpop idolok nem a randikról híresek... ha még randiznak akkor is meg válogatják a partnert na meg nem kezdnek havonta masik kapcsolatba de még évente sem... ez tényleg a vicc tárgya amiről te beszélsz!
Még is hogy láthatott volna több nőt mint egy átlagos srac... hiába van nagyon sok Kis lány meg halva értük...
Ázsiában még mindig nem divat hanem a szélsőséges divat... ettől még az átlag nem fogja magat ugy sminkelni csak is a kpop idolok...!
Amúgy csak szólok ezek a visual japan dolgok direkt erre mennek rá hogy minnél feltűnőbbek legyenek de hozzá teszem azt is hogy ők nagyon sokszor ilyen jelmezekbe is be öltöznek míg a kpop idolok egy sima alap koncerten is így vannak ki sminkelve közben meg van rajtuk egy póló... az is a plusz hogy pl ezeket a japan vizualok nincsenek ki sminkelve így minden egyes tv műsorban még ha csak az egy beszélgető műsor... az sem mindegy!
Sokszor 10x keményebbek... jo oke bocsánat tényleg keményebbek Meg ferfiasabbak... meg nézném hogy az építő iparban hogy boldogulnának... szívesen meg nézem hogyan boldogulnanak egy beton törővel meg egy keverő géppel meg pl hordani a téglákat köveket 😅😂 azert oda nem 30 kilo kell mert ott az összes 30 kilós... (jo több de gondolom érted) ha már szoba jöttek az idolok is nagyon vékonyak és pille könnyűek...
meg nem ertem miért jon nálad szoba minden jason momoa...? Az átlagról beszélünk mert az idolok nem bunyosok nem szuper harcosok nem is kemény férfiak...
meg nem mondanám feltekenysegnek... nyilván van olyan is de pl vannak nagyon sokan akik semmi pénzért nem cserélnének helyet velük mert azaz élet stilus számukra tarthatatlan és most nem arról beszélek hogy napi 15-17 órában dolgoznak... más is dolgozik annyit az építőiparban meg még keményebb a munka... hanem arról hogy mennyire el vannak torzítva... mert bizony el vannak nem csak a fiúk hanem a lányok is...
Az meg a másik hogy senkinek sem kell becsülni a a száját aki képes egy normális kritikát elmondani kihangsulyozom a kritika és az utakat közt nagy a különbség! Te mind ezt személyes sértésnek veszed de még mindig nem mondtam rajuk hogy kecsegek 😅😅😂 minden esetre itt most nekem nem az idolokkal van a problémám hanem veled és a szavaiddal...
Hűha komoly baj van. Nagyon félreérted, hogyha az átlag férfiról ma azt gondolod, hogy az építőiparban emelget 30 kilókat. Ez egy igen szűk réteg. Nem is lenne baj ha az lenne az átlag és a férfi ideál. Csakhogy nekem egyetlen problémám van (tapasztalatból mondom), hogy olyanok nyitják ki ilyenkor a szájukat akik nemhogy férfiasabbak, de még kevésbé férfiasak mint a kpop idolok. Talán falusi vagy, valószínűleg építőiparban dolgozol, legalábbis abból gondolom amiket írtál. De nem ez az átlag. És ne Magyarországon keresd az átlag férfit, mert igen kis százaléka vagyunk a Föld lakosságának. Az meg hogy te mit gondolsz mi hogyan működik, az egy dolog, az nem tény, csak vélemény. Az meg, hogy te személy szerint több nővel voltál, mint ők az legyen a te dolgod. Legyél rá büszke ha akarsz, de ne vetítsd le az átlagra. És amikor azt mondom, hogy több meztelen nőt láttak nem feltétlenül gondolok itt párkapcsolatra. De egyébként meg nem tudom miért kéne az idoloknak az építőiparban dolgozniuk. Kicsit furcsa dolgaid vannak, mindegy. Az meg, hogy személyes problémáid vannak velem, az megint csak senkit nem érdekel.
Viszont egy dolgot utálok, ha valaki olyanba pofázik bele, amiről fingja nincs. Meg még azt nem értem, hogy emberek minek kattintanak olyan témákra amiről amúgy is csak negatív véleménye van. Ha nem vagy megelégedve magaddal, az életeddel azt ne mások leugatásával orvosold, hanem változtass rajta. Köszönöm.
Látod én erről beszélek teljesen kiforgatod mások szavát! Hülyeségeket pofázol! Amugy bocs hogy sokszor bele javít a telom... az építőiparban azt írtam hogy az idolok 30 kilosak! Építőiparban a 30 kilo az az alap van ennél nehezebb dolgok is 😅😂 és nem vagyok falusi... nem magambol indulok ki hanem az átlagból... tudod te hány építőipari dolgozó van?! Rengeteg! Konkrétan nekem nem ez a szakmám... viszont dolgoztam benne az meg a másik hogy teljesen meg vagyok elégedve magammal nem itt vezetem le a sérelmeimet én tény szerűen mondok mindent amit te támadásnak veszel és próbálsz el torzítani! Te tipikusan azok közé az “emberek“ közé tartozol...
(Megsúgom vezetői pozícióban vagyok 😅😏) és a nőknél sem magamból indultam ki Hanem az átlagból mert bizony egy átlagos 20-26 éves közötti srác már látott legalább 10 meztelen nőt Míg a kpop idoloknál nagyon szigorú a randi a szex kapcsolat meg még inkabb... tudod Korea nem a nyugat... ott a szex kapcsolat társadalmilag nem divat a kpop világban meg nem ajánlott mert rossz hírnevet ad...
Amúgy eddig csak olyanba “pofaztam bele” amiről fingom is volt!
És Azért Kellen az építőiparban dolgozniuk mert te megint elkezdted a képzelgéseidet mondani hogy oppa sokkal férfiasabb és keményebb mint az! Tudod mi a kemény? Amikor valaki fizikai munkát végez! Az a kemény! Meg amikor valaki tűzoltó meg katasztrófa elhárító meg kommandós! Megjegyzem nem egy ismerősöm Titulálta őket kulturáltabban őket azoknak... köztük volt tűzoltó meg balesetis
Mert nyugaton ez a megjelenés ezt jelenti... nem pedig a kőkemény 10x férfiasabb személyeket... ez is tény amit te megint nem fogsz elfogadni mert az egod nem engedi… 😅
Bújj el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!