Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » BTS fanok! Mért zavar titeket...

BTS fanok! Mért zavar titeket ha azt mondják a srácokra,hogy melegek?

Figyelt kérdés

Nem lehet azt mondani,hogy nincs alapja. Rengeteg meleg fanfici, oneshot,edit,amv stb. készül róluk. Sőt vannak elég fura jeleneteik is egymással,szóval van oka,hogy egyesek ezt feltételezik.Mért akadtok ki ezen,amikor fiúkkal shippelitek őket? Ilyen szemszögből csak jó,hogy ha többen gondolják őket melegeknek,nem?

No gyűlölet,csak érdeklődöm.

2020. júl. 16. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
81%
Nos én nekem is rosszul esik az ha valaki azt mondja rájuk, hogy melegek. Lehet, hogy valaki nem rossz szándékkal mondja, viszont mivel a környezetemben olyanok vannak akik a MELEG szót olyan emberekre mondják akiket utálnak, vagy undorodnak tőle meg ilyenek, ezért úgy érzem, hogy nem illethetik ezzel a szóval őket mert nem is ismerik a BTS tagokat. És ehhez nincs joguk, hogy így ki címerezzék a srácokat, amikor olyanokra használják a meleg szót... És itt jön a bökkenő. Azt állítják, hogy ők nekik semmi bajuk a melegekkel. Akkor miért kell egy személyt akiről még a nevét se tudják úgy lemelegezni, mint ha ezzel a szóval azt mondanák, hogy anyádat????
2020. júl. 16. 18:39
 12/70 Mrs OBrien ***** válasza:
59%
Kedves 10-es, neked pedig nincs jogod arra, hogy engem így lehordj. Válaszoltam a feltett kérdésre, mert itt ezt szokás tenni elvileg. Igaz nincs közöd hozzá, de csak hogy tisztázzam, nem az idétlen army-kategóriába tartozok, aki odarohan szerencsétlen tagokhoz és a képükbe ordítja, hogy "Shippellek titeket!" meg hogy "Miért nem jöttök össze?!". A fanservice nevű dolog (mint például egymás nyilvános ölelgetése, becézgetése, ami az általad oly elítélt shippelésre ad okot) pedig, amit a BTS is gyakran csinál, direkt azért van, hogy a rajongók "elvárásainak" eleget tegyen. Úgyhogy kérlek máshol oszd az észt, és ne pontozz le csak mert Neked nem tetszik a mentalitásom:)
2020. júl. 16. 18:43
 13/70 anonim ***** válasza:
84%
oké army vagyok,de azt én sem értem hogy miért vannak felháborodva azon ha melegnek hívják őket, közben meg arról álmodoznak hogy x és y együtt van..like what?!
2020. júl. 17. 11:43
 14/70 anonim ***** válasza:
64%

”attól mert te valakinek a szexualitását nem tudod nincs jogod arra,hogy azonos neművel shippeld”

Oké, én ne vagyok kpop fan, és nem is értem ezeket a shippereket, hogy miért teszik azt, amit, de azért ez szerintem túlzás. Miért ne lenne joga hozzá? Tán törvénybe van foglalva, hogy tilos elképzelnie, hogy két ember szereti egymást? Mindenkinek szíve joga, hogy mire gondol és mit képzel el. Amíg nem kürtöli világgá, és nem próbálja mindenkire rákényszeríteni a véleményét, addig nincs semmi probléma, hisz a saját gondolatainkhoz senkinek semmi köze. Ha én elképzelem, hogy elvágom valaki torkát, attól még nem küldhetnek börtönbe, igaz? Mások pedig könyvek, sorozatok szereplőivel csinálják ugyanezt, ahhoz sincs talán joguk? Szóval ez azért erős túlzás, és nem is értem, miért zavar téged, #10. Neked semmit sem árt, max kicsit idegesítő lehet, ha van egy elvetemült shipper a környezetedben. #9 igazából semmi rosszat nem mondott, csak elmondta a véleményét, mégis őt pontozták le.

(Ez kicsit off lett, de több mondanivalóm nincs, a kérdésre pedig már válaszoltam. #6 voltam.)

2020. júl. 17. 12:38
 15/70 Mrs OBrien ***** válasza:
59%
Köszönöm szépen 14-es, ez nagyon kedves volt Tőled (mármint rámnézve)❤❤❤ 9-es voltam
2020. júl. 18. 09:08
 16/70 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem már egyszer kifejtettem a véleményem egy hasonló poszt alatt (de lehet, hogy csak deja vu?), de leírom még egyszer. Amíg az ember nem jelenti ki nyíltan, hogy homoszexuális, biszexuális, aszexuális stb, addig sértőnek találom ezeket a találgatásokat, hogy na vajon XY meleg-e. Senkinek semmi köze nincs hozzá és ti sem örülnétek, ha a szexualitásotokon rágódnának mások, akár sztárok vagytok, akár magánemberek. Mindenkinek joga van megtartani magának a szexualitását és joga van a személyes térhez. Nagyon sokan nem tudják, hol a határ.

A shippelést is ugyanígy tiszteletlenségnek tartom, mert szerintem átlép egy bizonyos határt, de nem szoktam leállni veszekedni emiatt másokkal. Amíg nem nyílt zaklatás a dolog, addig hajlandó vagyok szemet hunyni felette. De úgyis 98%-ban éretlen tinilányok művelik, úgyhogy nem török pálcát felettük.

2020. júl. 18. 15:51
 17/70 anonim ***** válasza:
17%

a meleget egyáltalán nem szítok szónak használják hanem maga a nyugati mentalitás kultúra ilyen mert tény aki itt így öltözködik sminkeli magát és ilyeneket csinál más srácokkal az kőkemény meleg! az a floridai meleg...

ez tény és történelem nem utálat! sőt mivel benne vagyok az ázsiai kultúrába ez az ál-melegség főként koreában van jelen mert sehol máshol nem viszik el ennyire a srácokat mint a beteges kpop világ! még a japánok sem! (van 1-2 kivétel de azok nagy valószínűséggel tényleg homoszexuálisok!) és amúgy ez koreában sem volt megszokott és még a hétköznapi életben sem az csak a kpop média világban! direkt csinálják hogy a melegek is jobban érdeklődjenek azaz egy teljes fanservice ami teljesen végletekig eltorzítja a szabad emberek mentalitását szexualitását és identitásukat!!! (nem csak fiúkat lányokat is!)

2020. júl. 18. 23:27
 18/70 anonim ***** válasza:
17%
ja igen sok toxic fan azért lesz nagyon pipa mert fantáziál róluk hogy hátha... csak ugye ilyenkor 0% esélye lenne nekik... (amúgy a cégen belüli kapcsolatot nagyon szigorúan veszik) az meg a másik hogy sokszor nagyon sok jelet adnak hogy azok lennének (kényszerből) ezért a toxic fan nem akarja elfogadni hogy hoppá tényleg full búzisak ezért agresszívan reagál rá...
2020. júl. 18. 23:30
 19/70 anonim ***** válasza:
89%

Engem nem zavar ha melegnek mondják őket, csak maximum kiröhögöm az illetőt. Mondjuk biztos van aki tényleg az, de a nagy része az fan service, vagyis a fanok miatt csinálják. Ha megnézel egy kpop koncertet és mondjuk két srác erotikusan átöleli egymást, csak hallgasd a közönséget. Na pont emiatt csinálják. A legtöbbjük attól még a nőket szereti.

A másik meg kinézet alapján nem ítélnék, mivel valóban nőiesen néznek ki, de azért mert ázsiaiak, vajon a világ több mint fele mint homoszexuális lenne? Akkor mitől lettek ennyien? Hmmmmm. xd

Vagy esetleg azért gondolja valaki róluk, mert sminkelik őket? Elmondom, hogy bárki aki a médiában megjelenik sminkelve van, a színészek, zenészek, bemondók, mindenki. Még Brad Pitt és Jason Momoa is. Ettől melegek lennének? Ha valaki kicsit ad a megjelenésére, a külsejére már biztosan meleg, talán a csövesek akkor nem azok xd

És még egy dolog. A férfi idolok egy része volt katona, sőt komoly harcművészek. Sztem menjetek oda és mondjátok a szemükbe. Lehet lepofoznának a kis melegek xd

2020. aug. 7. 00:44
 20/70 anonim ***** válasza:
26%

Utolso... katona... kosz szépen... egyszerű kötelező tartalékos kiképzés ami csak egy kis fizikumot ad... ők nem katonák! Csak törvényi kötelességük 2 évre ki menniük... abban a két évben főként elméleti dolgokat tanulnak meg napi rutin fizikai edzés... igen meg tanulnak lőni pár fegyverrel de ezt a tudást nem fogjak tudni alkalmazni... mert csak tartalékos... ők még mindig nagyon messze vannak a katonáktól... csak nézzünk vissza... gondolom neked is van apad vagy az ő korabeli férfi rokonod... na most ők katonák? Kaptak alap kiképzést mert anno itt is kötelező volt!

És komoly harc művész? 🧐😏😓😅😂🤮 ugyan már... ok nem kevert kenpo harc mesterek ez nem a jackie chan... taekwondo-val te nem tudod megvédeni magad mert csak sport... kb mint a karate... semmi köze a hat művészethez...

Az a harcművészet amit az elit katonai és rendőri egységek gyakorolnak éveken keresztül és élesben is használják... sajnos le kell lombozzalak... de a taekwondo nem állja meg a helyét... a boksszal sokkal többre mennek mert ténylegesen ad egy védelmi és támadási állást... mert aki volt már bunyo a az tudja hogy az ilyen sport keleti “harcművészettel” max jól el vernek...

és ha már smink... a zenészek nem csinálják! Vagy ha igen akkor ugy mint a színészek egy nagyon minimális korrektort tesznek fel a reflektor fények miatt de ezt is csak műsorokban!!! Nem koncerten!!!

Míg Ők kőkemény sminket tesznek fel magukra minden egyes alkalomra sokkal többet mint amit a férfi színészek használnak! Ez a nem mindegy! Ez nem igényesség hanem túlzás!

2020. aug. 7. 16:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!