Sia Furler valóban bipoláris zavarban szenved?
Figyelt kérdés
Ha igen, kérlek, tudnátok interjút küldeni, ahol erről beszél (lehetőleg magyarul, mert elég rossz vagyok angolból). Köszönöm!2017. szept. 3. 21:57
1/2 Roland1.9 válasza:
Szia!
Régebben olvastam egy vele készített interjút,amiben arról beszélt,hogy súlyos pánik betegségben szenved.Nem mer kimenni az utcára kutyát sétáltatni,mert állandó félelem,szorongás van benne,hogy felismerik.Ezért húz ilyen "izéket" a fejére.És,hogy elegge van abból,hogy a média és a rajongói nem tudják elfogadni,hogy ő is csak egy ember +még a családja se..Meg láttam egy videót amiben ijedten,sírva fut a kamerék előll,és a sok ujjongó ember elől..
2/2 anonim válasza:
Jajj, ugye már nincs fent?
Mert èn nem találom..
Szegény, biztos nagyon rossz lehetett neki akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!