Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit szóltok a storymhoz?

Mit szóltok a storymhoz?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első romantikus történetem, még eléggé az elején járok, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Szóval mi jó, mi rossz, mi érdekes, mi uncsi... Valami tipp/megjegyzés? A normális válaszokat előre is köszönöm!

Link: [link]

2017. jan. 13. 22:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Ui: Nyelvtannal kíméljetek, tudom, hogy csapnivaló a helyesírásom.
2017. jan. 13. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de az első, amit megnézünk, az a helyesírás. Az nem mentség, hogy te csapnivaló vagy belőle. Különben meg miért "story" formában írod a sztori szót?
2017. jan. 13. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első fejezetet sem tudtam elolvasni, annyira blőd.
2017. jan. 13. 23:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A helyesírási hibák kijavítása nem venne igénybe nagy erőfeszítést, ugyanis a program is aláhúzza többségüket. Így az jön le az írásképedből, hogy igénytelen vagy. A legtöbb embernek zavaró így olvasni.

Csak az első fejezetet pörgettem át, annyira nem tűnik rossznak, de tényleg szánj időt arra, hogy a helyesírási hibákat kijavítod. Volt pár fura kifejezés. Helyenként sok a felesleges írásjel (három pontozás, négy felkiáltójel). Felesleges és zavaró. Az emojikkal nem bírok megbarátkozni, de ez már generációs probléma. :)

2017. jan. 14. 10:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem vonz maga a történet, mert tipikus tini fikció. Sajnálom, de ez csak az én véleményem.

18/L

2017. jan. 14. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
mi az a gaufri?
2017. jan. 14. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Na én már ott elakadtam, hogy a sztorit storynak írod...
2017. jan. 15. 20:44
 8/9 anonim válasza:
100%
Folytatást kérünk!!
2017. jan. 20. 20:26
 9/9 Csicsky ***** válasza:
Egy „gyűjteményt“ küldtem privátban (tanácsok, szakirodalom, linkek). Ez a kedvtelésből, hobbiból írogatók számára készült, hogy az írással könnyebben boldoguljanak. Itt feltüntettem azt is, hogy hol találsz tesztolvasókat akik írásokat véleményeznek, tanácsokat adnak. Ők amatőr írók, akik segítségnyújtásként, kölcsönösségi alapon végzik ezt a tevékenységet.
2017. máj. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!