Ti mit szóltok a Bexi sorozat 3. részéhez?
Hát szerintem Geri eléggé közrejátszhatott a szakításukban... lehet hogy Márk bekattant, vagy Bekinek lett elege valamiből.
Evelin mondatából arra következtetek hogy el bírta viselni Márkot 18 óráig. Vagy hogy ő az első aki ennyi ideig együtt volt vele. Az a baj hogy kétértelmű az előzetes :/ . Na meg azt nem értem, hogy miért nem lett duett az illúzió. Ez egy kicsit zavaros lett bocsi :D
Szerintem azért nem lett duett, mert ugye Márk leütötte Gerit, és a szerződése ezt tiltja, szóval valami lesz ott. :D
Én imádom a Bexi sorozatot, és az Illúzió nagyon jól sikerült, eddig ez a kedvenc részem a sorozatból. Amúgy, én azt nem értem a végén, hogy "Részlet Nagy Márk Hullócsillag című könyvéből." Lehet én vagyok buta hozzá, de esküszöm, nem értem. :D
Úúú nekem nagyon tetszett! Majd megőrülök attól, hogy mikor jön ki már végre a folytatása.
:)
Èn se. Nem birom kivárni. Addig mèg elolvasom ötször az egèsz sorozatot:D
Amúgy igeen, èn is ott a szerzősèsre gondoltam hogy azèrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!