Mit szóltok hozzá, h Amanda Tapping szerepelni fog az Odaát 8. évadjában mint Naomi?
2. vagyok
márhogy ott láttam őt, jó kis sorozat:)
#1,
nem,mivel akárkit nem nézek meg,és ha nem tudnád,Amanda Tapping régebben a Csillagkapu főszereplője volt,és a nem régiben befejezett sorozata websorozatból nőtt ki,több százezres nézettsége miatt!!
"csak a hülyének mindegy"
én is várom már :)
egyébként csak az a baj hogy a Stargate Universe-t nem folytatják:(:(:(:(:( ez miatt vagyok egyedül szomorú ezért nem szívesen nézzem a sorozatokat/filmeket amikben stargate szereplők vannak :( De azért a Génrejteket néztem de azt is befejezték és ebből már nagyon elegem van hogy a kedvenc sorozataimat dobja ki a SYFY csatorna.....
Jah eleg idegesito:@de youtube-on vannak fent magyarul asszem 2evad meg a 3.bol par resz,nemtom tudsz-e rola.nemsoka kiadnak egy ujabb Amanda Tapping filmet, a Space Milkshake-et:D meg augusztusban jelet meg egy masik filmje: Taken back:Finding Haley.
Szal azert szerencsere latjuk meg*.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!