Mit szóltok Smith távozásához? (Doctor Who)
És sajnálom, mert nekem úgy tűnik,h sürgetik a sztori befejezését. Régebben azt nyilatkozták,h a Doctornak 12 regenerálódása lehet, tehát 13 különböző Doctor, plussz volt a mostani évadzáró rész is, ahol megint szó esett a Doctor haláláról stb. ráadásul a legvégén ugye felbukkant az öreg fószer, akire a 11. szavaiból arra lehet következtetni,h szintén egy regenerálódása volt, szal maradt 1 aki az új lesz? :( Ő is lehúz vagy 3-4 évet és vége az egésznek? Nagyon remélem,h nem.
Plussz remélem választ kapunk arra is,h miért kellett a 10-nek regenerálódnia.
ő döntött úgy ,hogy távozik.Jómagam megértem,mert első sorban ő egy fiatal színész,akinek épiítenie kell a karierjét.Úgy érezte itt az idő továbblépni,és szerintem jó döntött,személy szerint igazán megkedveltem,deez a sorozat többek között erről is szól,a változásokról és azok elfogadásáról.
Nagyon jó példa amugy,Tom Baker(a 4.Doktort alakító színesz)7 évig formálta meg a címszereplőt,és igaz ,hogy a mai napig nagyon népszerű,már főleg mint narrátor és szinkronszínész,de soha nem tudott kitőrni a ,,Doktor,, sktaujából.Minden más szerepétől ,,elvárták,, hogy ,ugymond Doktoros legyen,pedig ő is egy nagyon tehetséges színész,persze szerepelt más filmekben ,de ő mindig a 4.Doktor marad(t).
Szerintem Matt is emiatt lépett tovább.
Egyszer mindenkinek leáldozik. Eleinte kedveltem, de aztán olyan irányba "sodorta" el a sorozat atmoszféráját ami nekem nem tetszett. Úgyhogy én nem bánom, hogy elment.
De van egy jobb válaszom is :)
Minden aminek kezdete van, egyszer véget is ér Kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!