Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok Wolf Kati távozásá...

Mit szóltok Wolf Kati távozásához?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 16:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
Sajnálom. De Nikolast is sajnáltam volna nagyon. A legjobbak kiesnek, a hangja nincs Norbi meg nem.
2010. nov. 28. 16:14
 2/19 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon meglepődtem, hogy Kati esett ki, meg azon is, hogy Ő és Nikolas párbajoztak :O

Vastag Tamást és Norbit pedig szőröstül bőröstül hajítanám ki most már...!!

2010. nov. 28. 16:23
 3/19 anonim ***** válasza:
59%
NAgyon sajnáltam, helyette szívesen küldtem volna Vecát.
2010. nov. 28. 16:28
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
kiszavazták a legjobbat, már csak azért imádkozom, hogy Gagyi Norbi meg ne nyerje
2010. nov. 28. 16:36
 5/19 anonim ***** válasza:
58%

Amikor Geszti azt mondta, hogy egyformán jók és a nézőkre bízza, nagyon igaza volt Nagy Ferónak, hogy tudja jól, hogy lányok szavaznak, neki kellene döntenie.

Nagyon sajnáltam a Katit, én is úgy gondolom, hogy Norbinak és Tamásnak kellett volna már eltűnnie.

2010. nov. 28. 17:03
 6/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnáltam,de egyszer mindenkinek ki kell esnie,sajna...

Én a döntőben végig a nézőkre hagynám a döntést,ha már ilyen drágán lehet szavazni,akkor legyen a nép akarata,mert nem a zsűri veszi a lemezt és jár koncertre,hanem a szavazó

2010. nov. 28. 19:16
 7/19 anonim ***** válasza:
41%
Neki kellett volna maradnia Nicolas helyett!
2010. nov. 28. 20:29
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Látom a sok Norbika fan szépen lepontozta azokat, akiknek igazuk van ,vagyis NORBINAK NINCS HANGJA ! Márpedig sz@rt nem ér, hogy rángatódzik a színpadon, miközben csak ordít, mert nem tud énekelni. Inkább álljon valaki 1 helyben, de kápráztasson el a hangjával...
2010. nov. 28. 20:44
 9/19 anonim ***** válasza:
76%
engem felháborított. sztem járt volna neki még egy esély. a 'from sarah with love'-nál már simán odaadhatták volna neki a győztes címet. annál jobb előadás nem volt, talán csak veca párbaj-dala ért a közelébe. végülis mindegy, ki nyer meg egy ilyen sz@r tehetségkutatót, mert még mki befuthat, de szerintem Katinak kellett volna nyerni, ő a legjobb, és szívesen hallgattam volna még.
2010. nov. 28. 22:47
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
Így van! Járt volna neki még egy esély! Pláne így, hogy az ellenfelének nem először kellett volna párbajoznia.
2010. nov. 28. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!