Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok Wolf Kati távozásá...

Mit szóltok Wolf Kati távozásához?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
-volna (nem kell az oda :D)
2010. nov. 28. 22:59
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Engem nagyon felháborított. A kedvencem volt,annyira sajnálom. :( Azért az érdekes,hogy akinek nincs tehetsége,arra miért szavaznak?

A Geszti egy elmebeteg,nagyon jól tudta,hogy Nicolas fog tovább menni,mivel nagyon sok lány szavaz a fiúkra,a pasik meg ugyebár nem nagyon küldenek sms-t.

A legtehetségesebb távozott.

2010. nov. 29. 10:02
 13/19 anonim válasza:
100%

Ebből is látszik, hogy a kereskedelmi csatornák a tizenéves kislányok sms-eiből élnek meg.

A két legjobb, legtehetségesebb énekesnek kellett párbajoznia, és (szeritem) a győzelemre legnagyobb esélyes esett ki. Miért? Mert a pasik nem fognak a tv előtt ülni, és sms-t küldeni a Wolf Katira.

A 3 srác, aki tovább jutott, sehol nincs Nicolashoz képest. A Norbi pedig amit csinál, az nem éneklés.

Viszont jóképűek, Norbi vicces, és a kislányok otthon könnybe lábadt szemmel szavaznak rájuk.

Ennyi.

Kati és Nicolas ettől függetlenül sok mindent el fog éri, mert nagyon tehetségesek. Ja igen, a Vecának is nagyon jó hangi adottságai vannak.

2010. nov. 29. 13:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagy énekes a Wolf Kati? Szerintem, ha olyan nagy lenne, már régen befutott volna. Állandóan hamis! Neki kellett mennie! Nikolas sokkal jobb nála! Még a Veca is! Ő legalább sosem hamis!

A Vastag Tominak is mennie kellene már!

2010. nov. 29. 13:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Oké, látom a sok Norbi fan nem meri megírni a véleményét, ők csak pontozni tudnak. Nem is csoda, ennél többet nem várok attól, aki Norbira szavaz :D

Sajnáltam Katit, attól függetlenül, hogy akár lehetett volna ő a végső győztes, én biztos voltam benne, hogy ő fog kiesni. Gondolom a héten Veca megy párbajra, talán Tomival, és szerintem a mentorok megmentik Vecát. Bár valószínű, hogy Feró Veca ellen fog szavazni, azért mert Geszti nem Katit juttatta tovább. Miki Vecára fog, így ez is a nézők akarata lesz, az pedig valószínű Tomika javára dőlne el, csak azért mert srácból van. Aztán lehet tévedhetek is...

2010. nov. 29. 14:22
 16/19 anonim ***** válasza:

nagyon sajnáltam, hogy a Kati ment! tényleg borítékolni lehetett már a végén, mert mostmár nagyon fogynak a lányok, a Keresztes 3 sráca meg még mind bent van.

a másik (ez biztos nem fog mindenkinek tetszeni, de...) mindig a Vastag Csabát szekálták, hogy modoros, én elismerem a Nicolas énektudását, de valahogy nekem ő is iszonyat modoros! (bocs)

2010. nov. 29. 14:34
 17/19 anonim ***** válasza:
20:44 igen, igazad van...de nem baj, Norbi akkor sem tud énekelni, hangja sincs, valami hamis rekedt izé jön ki neki, és csak nyugodtan szavazzatok le tovább, akkor is igazam lesz, és igen, tudom, az igazság fáj...16:23 voltam :)
2010. nov. 29. 14:53
 18/19 anonim ***** válasza:

én bírom a norbit,de hogy őszinte legyek valóban neki kellene kiesnie legközelebb,nem utálom meg semmi,sőt igen sajnálnám ha kiesne,csak pusztán igazságos vagyok.

Valóban a legjobbak párbajoztak,de ebben a műsorban már megszokhattuk az igazságtalanságot,mikor geszti kiejtette a jókat (szirota leány,muri enikő) azt a nulla hangú de igen nagy karakter domonkos fannit meg bejutttatta,meg amikor a nonstop továbbjutott,nyári lányokat kiejtve,meg sorolhatnám a sok igazságtalanságot.

2010. nov. 29. 21:43
 19/19 Mrs. Valaki ***** válasza:
Kettő kérdéshez már kiírtam: WOLF KATI ÉS T. NIKOLAS PROFI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na és akkor pontozzanak le a Wolf Kati imádók, meg a Veca utálók... Meg a Norbi utálók! Kell a magyaroknak egy ilyen Show Men mindenesetre Veca megnyeri!
2010. dec. 2. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!