Mit szóltok ahhoz, hogy majdnem Seherezádé esett ki tegnap?
Az a kis rib@nc meg azt hitte hogy ő olyan érdekes személyiség és tuti benn marad, közben ő áll az utolsó előtti helyen a lányok közt! Inkább esett volna ki ez a sz@rkavaró pics@, örülök h végre kidobta a pasija, megérdemelte!!!
nem kedvelem
de az elszomorít h egy Dya vagy egy Veronika is megelőzte
náluk azért jobb
érdekesebb karakter.. ha a verseny szempontjából nézzük.
amúgy ez sok mindnenen múlik
pl lehet h a rajongói is annyira biztosak voltak abban h nem kell félteni
nem szavaztak és ezért került utolsó előtti helyre
egyáltalán nem biztos h azért mert ő a 2. legunszimpatikusabb lány
az egysejtű-agyú Dya hogy lett első??
úristen
sztem ez vagy kamu h legközelebb többen szavazzanak rá(több pénzt hoz majd Seherezédé, mert a rajongókat "beijesztik" h kieshet)
vagy ha nem manipulált a szavazás akkor tényleg csak az lehet h nem szavaztak rá mert biztosak voltak a rajongóik benne h nem eshet kis
nekem Fecó a kedvenc de nehezen képzelem el h megelőzte volna Gergőt
a tinilányok nem hagyták volna:D
úgyhogy ez a szavazás nem mérvadó
Gergő és Seherezádé k.rva unalmas pont olyanok mint Gigi és Jerzy csak azt látjuk hogy ölelgetik egymást de azon kívül hogy hogy viselkednek a villában a többiekkel kb semmit
remélem kiesik mind a kettő
Nem olyan meglepő a sorrend számomra.
A 3párnak Attila-Kinga, Cristofel-Veronika, Gergő-Sehere eljátszadoznak, veszekednek, flörtölgetnek, egyszóval érdekesek, valószínű volt, h bent maradnak...
Fecó egy csupaszív kedves humoros ember énis bent tartottam volna...
Dya, várható volt, h bent marad, mivel 1 hete mást nem lehetett hallani, csak h Dya a leggyengébb, kifog esni... így emiatt elég sokan szavaztak rá...
Melinda-Bandi, hát ők aztán eléggé szürkék... Dya se különb, de ő legalább jócsaj és jó nézni, nem úgy mint a Melindát... :DDD
Amkúgy HAJRÁ DYA <3 :D 18/F
sztem erősen manipulált a végeredmény
DYA olyan irritáló, buta és szürke, h kizárt h első legyen
Kinga és Seherezádé is jobb csaj nála
bár én egyiket se bírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!