Ha vannak itt Rocky rajongók mit szóltok hozzá?
Csináltam egy kis táblázatot a filmek alapján, Dragon Ball mintára. :D Egy "harci erők" táblázat a hat filmre vetítve. Mit szóltok hozzá? Nem a számok, hanem azok arányai a lényegesek. :D
Ez így kicsit nem reális. Alapból már az, hogy Rocky a Clubber Langgal való első meccsnél nem hiszem hogy erősebb lett volna a Rocky2 beli Rockynál.
akkor szerintem az se korrekt, hogy a Drago elleni Apollo erősebb lett volna, mint a rocky1-2 beli Apollo, mivel Apollo Drago ellen már eléggé ki volt öregedve.
Akkor van a Tommy, aki szintén túl van értélkelve. Nem volt ő olyan erős, csak egy nyomi féreg volt, aki hátba támadta Rockyt.
Utána jön Mason, aki még a Tommynál is gyengébb volt. Ez alátámasztja az, hogy a 60 éves beli Rocky a hagyományos edzéseivel gyakorlatilag szanaszéjjel csapdosta őt. Ja meg Rocky szerintem az utolsó részben volt a leggyengébb. Hiába volt nagydarab. :D
Na kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!