Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Barátok közt nézők! Mit...

Barátok közt nézők! Mit szóltok a Zsolt elmebajához?

Figyelt kérdés

2013. máj. 24. 22:34
 1/10 anonim válasza:
Hát nem tudom a Zsófi miért tűrte eddig
2013. máj. 24. 22:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert szemétnek képzeli magát
2013. máj. 24. 22:55
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
előnézeti reklámba volt, hogy Zsófi ott akarta hagyni de visszaráncigálta meg sztem meg is verte csak nem mutattak sok mindent a reklámban...
2013. máj. 24. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Előző: ez hogy jön ide? :D Az h Zsófi elakart menni még tegnap volt, mára meg már összevolt verve,h járni nem tudott meg beszélni is nehezen.

Nem elmebaj, csak agresszív, kcisit túlságosan is. Az elején még meglehetett érteni, de mostmár túlzásba vitte.

2013. máj. 24. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
téll péntek van... (ma nem néztem)
2013. máj. 24. 23:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem szó szerint értettem az elmebajt, de azért bekattant. KIváncsi vagyon mit hoznak ki ebből.
2013. máj. 25. 00:38
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Hát Zsoltika idegbajaiból jó kis HunTube Poop videók vannak és lehetnének :D
2013. máj. 25. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Be van kattanva, Zsófi eddig azért tűrte mert meg akarta menteni a házasságát, de már esélytelen így.

És azért nem akart kórházba menni meg a rendőrségre, mert fél, Zsolt annyira elnyomta, meg annyira kikészítette idegileg az agresszív viselkedése miatt hogy Zsófi kénytelen volt a tudtára adni hogy a Zsoltnak van teljes mértékben igaza és megérdemli azt hogy szétveri a fejét.

Tegnapi részben az első jelenetbe ami már náluk játszódott akkor Zsófi már a földön feküdt és ömlött a szájából a vér, Zsolt annyira szét verte hogy nincs magánál.

Az biztos hogy Zsolt jól megszívja mert már sokan tudják hogy mi a helyzet, és mivel Zsófi kórházba került hivatalból fel jelentést fognak tenni Zsolt ellen, és egy pár embertől köztük a testvérétől aki szintén megtudta és így is lett vége tuti hogy jól elfogja látni Zsolt baját.

Szerintem megérdemelné, és ilyenért simán lecsukhatnák.

2013. máj. 25. 13:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, n azóta nem nézem, pedig nagyon hiányzik. De ez nekem nem szórakoztató. Én ebben nőttem fel, és nem akarom látni sem. Már a reklámbejátszások is sok emléket visszahoznak. Remélem mihamarabb vége lesz ennek a szálnak, és újra nézhetem.
2013. máj. 25. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Már komolyan elegem van a Zsoltból??Mégis hogy képzelte ezt veri a feleségét??Régebben tetszett Zsolt karaktere de most már teljesen utálom.Szerintem Nem vagyok egyedül!Kerüljön börtönbe és remélem Zsófi is észhez tért ezek után.
2013. máj. 29. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!