Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Cobra 11, (Mit szóltok hozzá)?

Cobra 11, (Mit szóltok hozzá)?

Figyelt kérdés
Hamarosan kilép Ben a sorozatból és visszatér a halottnak hitt André Fux (Semir második társa aki már 14 éve kilépett), mit szóltok hozzá? Szerintetek hogy foglyák visszailleszteni a sorozatba és vajon mi lesz az indok hogy ilyen sokáig távol volt az autópályarendőrségtől?

2013. ápr. 2. 20:12
 1/8 SZJGRR ***** válasza:
Nekem már fel sem tűnik ha Semir társát kicserélik! :D
2013. ápr. 3. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, az alkotók kreativitását elnézve (amennyi hülyeséget kitaláltak már...) bárhogyan visszahozhatják. Simán el tudom azt is képzelni, hogy pl. Semir először nem ismeri fel, hisz annyi társa volt már. Meg elvileg André holttestét nem találták meg, tehát miután elvileg meghalt, valahogy hazautazott Mallorcáról (ott forgatták ugyanis az utolsó két epizódját), és biztos ezek után egy kicsit visszalép, nyugalmat szeretne, talán beindít valami vállalkozást, aminek köze lesz majd egy ügyhöz, vagy tanúja lesz valaminek (mint anno Tom), vagy visszatér a rendőri pályára, de máshol, és áthelyezik, ki tudja. Én az új évadokat megnézem a német rtlmoston (rtl-now.de), mert érdekelnek. De youtube-on a trailerek is fent szoktak lenni, abban is biztos lesz valami.
2013. ápr. 3. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
belinkelnéd az rtl-now.de oldalt,és ott hol kell megnézni a Cobra 11-et?????
2013. ápr. 4. 14:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a rész még nem került adásba amelyikben kilép Ben, így a német Rtl honlapján sincs még fenn. Én ezt az infót onnan tudom hogy a Cobra 11-et készítő cég leleplezte hogy új társa lesz Semirnek.
2013. ápr. 4. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
és a többi részt hogy tudom megnézni???
2013. ápr. 4. 18:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Az aktuális részt ingyen megtudod nézni a fent említett honlapon, de ha régebbit szeretnéd megnézni akkor fizetned kell 1.99 Eurót.
2013. ápr. 5. 12:14
 7/8 anonim válasza:

Szerintem nagyon rossz, hogy ki fog lépni. Sokan csak miatta kezdték el nézni a sorozatot. Ő volt eddig Semir legjobb társa.

Ja, és elméletileg a kilépéshez közeli részeknél felkészítik a nézőket Tom kilépésére. Legalábbis ezt írták.

2013. máj. 4. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát végül is felkészítették, mert az idei tavaszi évad utolsó epizódjában Semirt megfenyegették, hogy vagy lelövi Bent, vagy nem lesz családja. És lelőtte, de szerencsére az egész csak meg volt rendezve, szóval Ben túlélte :) Viszont sajnos ugyanerre az őszi évadban már nem nagyon számíthatunk :( és Dieter is elmegy. Remélem, csak nyugdíjba vonul...
2013. máj. 22. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!