Mit szóltok hozzá, h Jamie játssza Jace-t a Csontvárosban?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint semmi bajom Jamie-vel,de Jace-t teljesen máshogy képzeltem/képzelem el.Valahogy nem tudom összeboronálni kettejüket. :/ Mi a véleményetek?2013. jan. 12. 16:11
1/3 anonim válasza:
"Már megint egy dilis amcsi film."
2/3 anonim válasza:
Én igazából hasonlóképpen képzeltem el Jace-t, személyiségre, karakterre, de helyesebbnek. Én igazából szeretem Jamie-t, semmi bajom vele, és nagyon meg szeretne felelni, mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobbat hozza ki a szerepből. Szóval én azt hiszem, örülök neki :) A többit pedig majd meglátjuk.
3/3 anonim válasza:
Én nagyon szeretem Jamie-t és odáig voltam meg vissza mikor megtudtam, hogy ő fogja játszani Jace-t. Tökéletes döntés volt, én attól féltem, hogy valami nyálas képű szépfiút fognak választani, de szerencsére egy tehetséges és helyes színészre bízták a feladatot. Nem fogtok csalódni, Jamie tökéletes Jace lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!