Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit szóltok hozzá? Hallottá...

Ti mit szóltok hozzá? Hallottátok?

Figyelt kérdés

Most hallottam a rádióban, hogy kiosztották az Arany Málna díjakat (a legrosszabb film), és a legtöbb jelölést és díjat az Alkonyat-Hajnalhasadás 2.része nyerte el.

Én a hajamat téptem. De hiszen én sírtam azon a filmen... és nevettem... Biztos én vagyok a hülye...

Na jó, Robert Pattison és Kristen Stewart színészi tehetségét sose néztem sokba, de attól még szerintem nem volt olyan rossz az a film! Szerintetek?

2013. jan. 10. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Ha az első résznél az alábbi történt, akkor mit vártál?

Alkonyat - Hajnalhasadás, 1. rész - Díjak és jelölések

2012 - Arany Málna-jelölés - a legrosszabb film

2012 - Arany Málna-jelölés - a legrosszabb színész (Taylor Lautner)

2012 - Arany Málna-jelölés - a legrosszabb színésznő (Kristen Stewart)

2012 - Arany Málna-jelölés - a legrosszabb rendező (Bill Condon)

2012 - Arany Málna-jelölés - a legrosszabb forgatókönyv (Melissa Rosenberg)

2012 - Arany Málna-jelölés - a legrosszabb remake vagy folyt

2013. jan. 10. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Konkrétan gyásznapként élem meg, bakker :D
2013. jan. 10. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Gondolom még nem vagy elég idős hozzá,hogy egy filmet rendesen tudj értékelni.Nem tudod,hogy mi a jó.Ez egy hatásvadász tömegfos.

Én tökéletesen egyetértek a jelöléssel,de az összes rész megérdemelte volna ezt a díjat.

2013. jan. 10. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Nézd, én láttam az 1. és a 3. filmet.

Mi a baj velük?

Mindkettő ugyanarról szólt. (70 percig semmi, csak bámulják egymást a szereplők, hopp valami gonoszok jönnek gonoszkodni, jajj, baj van, jajj, legyőztük őket. Charlie egy hős!)

Mindben pocsékak voltak a színészek.

http://www.youtube.com/watch?v=rN_tkzT0Ygg

Mindkettőnél hihetetlen volt, hogy egy többszáz oldalas könyv megfilmesítésében ennyi üresjárat legyen. (Vesd össze: Gyűrűk ura.)

Mindegyiknél érthetetlen volt, hogy ez a három ember mit akar akár egymástól, akár a világtól, az élettől, meg mindentől.

Mert össze volt lopkodva az egész:

[link]

[link]

[link]

A tinik szeretik. Ez van.

De hogy mondja valamit, pontosan ezért elkeserítőek a filmek. A célközönségnek inkább fel kellene háborodnia. Ha bármilyen körülrajongott témából készülne ennyire semmilyen film a rajongóknak kellene a készítők vérét követelnie. :)

Ott van a Csillagok háborúja előzménytrilógiája. Elvétve találsz olyanokat, akiknek tetszik, de leginkább hatéves gyerekeket, akiknek bejön Jar Jar. Akik az eredeti trilógián nőttek fel, azokban egy világ omlott össze.

2013. jan. 11. 00:27
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nagyon rossz az összes rész és a történet is. A kivitelezéstől, a tartalmi mondanivalóig egy kupac füstölgő trágya. Azt, hogy ennyi sz*rt lenyomjanak az emberek torkán még nem nagyon éltem meg eddig. Ehhez képest a tucat akciófilmek Oscar-jelöltek lehetnének.

Felszínes a mondanivalója (ami megfelel egyébként a mai tömegszínvonalnak), pocsék a színészi játék benne (úgy látom ez is megfelel), 2012 filmtechnológiai fejlettségéhez képest nevetséges a kivitelezése, a vámpírmítosszal teljesen ellentétes (annyira újat akart alkotni, hogy lesz*rta az egészet).

A cselekmény vontatott, időhúzás mindenhol, ami azt az érzést keltette, mintha nem tudnák a szereplők, hogy mit kell csinálni. Engem kifejezetten idegesített, hogy Edward az összes rész elejétől a végéig azt hajtogatta, hogy "nem tudok nélküled élni". Ezzel akarták veszett romantikusnak bemutatni a filmet? Nagyon gyenge próbálkozás. A vámpír cuccoktól eltekintve, romantikus kategóriában is selejt. Még az alap csöpögést sem tudta hozni, amit egy valamire való sablon romantikus filmtől elvárnánk.

Ha létezne az Arany Málnától megalázóbb díj, azt is ennek a "műalkotásnak" adnám és kihirdetném az évezred legrosszabbikának. Esküszöm még a Kétfejű cápát is jobban élveztem. Legalább f*sza halálnemeket tudtak bemutatni benne és ha mást nem, esztétikailag értékelhető női és férfi szereplőket adtak a nézőknek. A sztori meg annyira buta, hogy tényleg vicces. Az Alkonyat nem, inkább fájdalmas. Azt sem tudom mit látnak a csajok a Lautner gyerekben meg Robert-ben. Mindkettő kritikán aluli, mint a férfi etalon megtestesítője. Hol van már, amikor James Bond karaktere és az őt megtestesítő színész volt a követendő példa? Az még minden értelemben férfi volt a megjelenésétől a megszólalásáig és minden mozdulatában, mert rendelkezett azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel egy férfinak kell. Az Alkonyat "férfisztárjai" gyerekek agyilag és testileg is... Sokkal inkább b*ziskodnak, mint férfiként viselkednének (ez is tökéletesen megfelel a mai női elvárásoknak, tisztelet a kivételeknek, mert tudom, hogy vannak még)

2013. jan. 11. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
22%
en azert szeretem
2013. jan. 23. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!