Mit szóltok ehhez? Hallottatok már ilyen esetről?
Figyelt kérdés
Ilyenkor azért már megáll az eszem! És itt látom, hogy bár munkanélküli vagyok, azért nem vagyok nagyon szerencsétlen!
2012. dec. 31. 18:24
1/7 anonim válasza:
Sarkad község ilyen
szétlopták a tesco-t is
volt róla riport
itt:
2/7 anonim válasza:
én egyszerűen felháborítonak tartom, ebből is látszik, hogy a kormány mennyire magyarellenes, minden nap a sárba tiporják a becsületesen dolgozó magyar embert utánna még belerúgnak egyet, hogy nincs engedélye a sárban fürdeni
3/7 anonim válasza:
Sajnos ez az abszurd helyzet a mai Magyarországon a törvénykezés súlyos hiányosságai miatt előfordulhat. Változásban mostanában nem is reménykedek.
4/7 anonim válasza:
Hallottunk! Ma "magyaroszágon" egyeseknek mindent szabad. Még a házat is ellopják, nem semmi, hogy micsoda fertő van itt!
5/7 A kérdező kommentje:
2.: Azért itt nemcsak a kormány a bűnös, hanem valahol, az egész hazai jogrendszerrel is gond van, illetve nyilván az önkormányzat is nyavalyás!
2012. dec. 31. 19:09
6/7 anonim válasza:
Az összes ilyen bűnözőt össze kéne terelni egy helyre, néminemű kulturális foglalkozásra, és meghívni Kalasnyikov elvtársat előadónak, kísér az AMD65 és az AK47 együttesek.
7/7 anonim válasza:
Ez elképesztõen nagy pofátlanság. Az egész történet. Sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, de kitartást kívánok"Gábor"-nak.Bár aligha olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!