Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti mit szóltok Leiner Laura...

Ti mit szóltok Leiner Laura Valahol című könyvéhez?

Figyelt kérdés

Most olvastam el, és egyszerűen annyira gyönyörű volt az egész, a kapcsolatuk, az hogy ennyire szeretik egymást és fantasztikus, hogy az valami hihetetlen. De olyan rossz előérzetem van a következő résszel kapcsolatban. Ha szakítanak akkor megőrülök.

Kinek hogy tetszett, mi a a véleményetek róla, és mit gondoltok, mire számíthatunk a folytatásban?

2016. okt. 30. 13:29
 1/9 anonim válasza:
En meg nem olvastam, de nekem us tetszik nagxon romantikus el is elveztem amikor olvastam:) kam
2016. okt. 30. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sárga papírod lesz. Amúgy a végén úgyis összejönnek. A sétálós rész olyan márkos, hogy Tomiról poénkodik. Egyébként nem tudom,hogy fog folytatódni a történetük, de mivel a 6. a befejező rész happy end lesz.
2016. okt. 30. 18:24
 3/9 anonim válasza:
100%
Nekem talán eddig ez volt a kedvenc részem, és nem csak Márk és Beki miatt. Valahogy talán eddig ez volt a leglazább része a sorozatnak,és Körtét egyszerűen imádom..a beszólásai felülmúlhatatlanok.. :D Azon viszont meglepődtem,hogy Márk és Beki között ennyire nagy lila köd van, én is attól tartok,hogy ez még bonyolódni fog a következő részben. De bízom Laurában és abban,hogy nem kerget minket az őrületbe és pozitív vége lesz!
2016. okt. 31. 10:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Csillagancsu teljesen egyet értek veled mindenben amit leírtál!
2016. okt. 31. 12:56
 5/9 anonim válasza:
Én nagyon szerettem a Valaholt, de a 6. résztől rettegek, hogy mi lesz benne, mert egy kicsit megijedtem amikor elolvastam 6. részbőlt.
2016. nov. 2. 20:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóképp vagyok.
2016. nov. 4. 16:03
 7/9 anonim válasza:
Heló! Én csak attól ijedtem meg igazán, hogy Beka nem kíváncsi a zsűrire (amit írta a hatodik részből) és az anyukája pedig nem lett volna ennyire boldog, ha Geri lenne a zsűri.(Nekem boldognak tűnt) De akkor Beka meg miért megy be Nutellával a szobájába? #szívroham
2016. nov. 6. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Sztem az a zsűris dolog az, h vagy a Nagy Mark, vagy Geri lesz a zsuri, es Beka tudja, h a geri lesz, es ezert megy be a szobajaba. (legalabbis en ezzel nyugtatom magam, h ne ooruljek meg)
2016. nov. 23. 10:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezzel nyugtatom magam :)
2016. nov. 25. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!