Szerintetek mi lesz a címe a Bexi sorozat 6. részének?
Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 13:19
1/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, de szerintem szakítanak. De a végén úgyis összejönnek. De miért szakítanak.tök cukik együtt😊
2/14 anonim válasza:
háát szerintem még aura se tudja xd
3/14 anonim válasza:
az első vagyok. gondolkoztam és szerintem a kônyv befejezéséhez van köze (úgyis happy end lesz) tehát ilyen boldog dalcim lesz
4/14 anonim válasza:
Én olyasmire számítok, mint pl. Megérte vagy valami ilyesmi
5/14 anonim válasza:
Hát nem nagyon van ötletem, de szerintem is valami boldog dal lesz a címadó. És én is attól tartok hogy szakítanak. Abból a részből, mikor részletek vannak a 6. részből, és az van hogy van e kedve sétálni, nekem eléggé az jön le. Illetve abból is mikor bemutatják a pop/rock zsűrijeit és bevágja a szobaajtót. A végén biztos összejönnek, de akkor is olyan rossz érzés mikor szakítanak, mert mindig valami külső tényező szakítja el őket egymástól, pedig szeretik egymást. Fú már alig várom a folytatást!!
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Én arra gondolok, hogy Bekit (biztos) felveszik abba a suliba, de megmaradnak neki a régi barátai. Bár így nem tudom mi lesz Márkkal. 😕 Szerintem nem fognak szakítani, esetleg egy rövid időre, mert ez már sok lenne. (Legalábbis nekem) Biztos hogy vidám címe lesz☺
2016. nov. 11. 21:56
7/14 anonim válasza:
Szerintem szakítanak. És szerintem nem is fognak már összejönni.
8/14 Fritz Johanna válasza:
Szóval èn voltam szjg találkozón és Leiner Laura azt mondta, hogy már megírta a könyvet és még azt elárulta hogy a címben nem lesz hosszú magánhangzó mint pl.:á é í ó
9/14 anonim válasza:
Beki jópárszor emlegeti,hogz Egyszer. Én arra tipelek, hogy az lesz a címe.
10/14 anonim válasza:
nem tudom de szerintem tomival fog összejönni a beka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!