Bexi-sorozat 5. részének a címét már lehet tudni?
Figyelt kérdés
Ugye októberben jön ki a könyv, és ezért gondoltam, hogy két és fél hónappal előtte már lehetne tudni...valaki el tudná mondani? Kerestem fél órán keresztül, de nem találtam sehol...Előre is köszönöm! :)2016. aug. 9. 01:53
1/8 anonim válasza:
Nem találtad, mivel még nem publikus.
2/8 anonim válasza:
Laura általában 1-2 hónappal a megjelenés előtt teszi közzé.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. aug. 9. 12:42
4/8 Thália D. válasza:
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy lehet a címe Szívszakadás lesz. Azért ez jutott az eszembe, mert Laura ugyebár Bexi megírt számai a cím. Mint az Egyedül. És a könyv végén van ilyen rész, hogy a következő rész tartalmából. És van benne egy olyasmi mondat, hogy a Szívszakadás című dal. Ez csak egy gondolat.
5/8 anonim válasza:
Leiner Laura néhány nappal ezelőtt posztolt egy képet amelyre az volt írva hogy ebben a hónapban kiderül a könyv címe+a borítót is láthatjuk!
7/8 Dia202 válasza:
Szia! Az a címe : Valahol
És október 15 a hivatalos megjelenésének az ideje
8/8 A kérdező kommentje:
Már én is értesültem róla, de köszönöm mindenkinek! :)
2016. szept. 2. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!