Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit szóltok a wattpad történet...

Mit szóltok a wattpad történetemhez?

Figyelt kérdés
[link] Szóval ez az első írásom, még csak 2 fejezet és a porológus kész de szeretném tudni mit szóltok hozzá.(jöhet hideg meleg kibírom :))

2016. okt. 19. 16:28
 1/2 RoseTyler ***** válasza:

Én legfőképp a helyesírásra hívnám fel a figyelmed! Rettentően összecsaptad ilyen téren.

Párbeszédnél szóköz a kötőjelek (amúgy gondolatjelek) után, igekötők, vesszők... néhány szónál is vannak elég durva hibák: pl. új-ujj, folytogat-fojtogat, rejtélyes stb.

Az életkorokat betűvel szokás írni, nem számmal. Szóismétlések is akadnak.

Ezekre, ha odafigyelsz, rengeteget emel a színvonalon! Akkor is, ha amúgy nem egy nagy szám a történet. Egyébként nem olvastam végig, mert egyrészt "öreg vagyok én már ehhez" (:D), meg időm se sok van. Amennyin átrágtam magam belőle, abból egy sablonos fantasy történetnek tűnik, ami nem baj, hiszen mindenki elkezdi valahol, és egy sablonos sztori is lehet élvezhető, ha jól és igényesen van megírva.

2016. okt. 19. 21:19
 2/2 anonim ***** válasza:
A legjobb véleményező: @pinkisthenewwhite .Nekem rengeteg mindenben segített,le a kalappal előtte.
2016. dec. 28. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!