SOS. Könyvajánló! Ti mit szóltok hozzá? Többit lent.
segítget szeretnék kérni a könyvajánlómhoz. a suliújságba kell írnom egy könyvajánlót.rengeteget olvasok viszont abban vagyok bizonytalan, hogy a nagyobbak mit szólnának hozzá (8 éves gimnáziumba járok, most 9.es vagyok), ugyebár mindenkinek más az érdeklődési köre, ami részben korosztály függő is. mivel a szám karácsony előtt fog kijönni, gondoltam a Roksztárt kaptam karácsonyra [link]
ezen kívül még nem régiben jött ki a vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei triológia első kötetéből a film, ezért gondoltam maga a könyv ajánlására is: [link]
estleg még egy klasszikus vagyx valami a fiúk számára is szivesen várok ötleteket. ehez gondoltam a percy jackson könyvsorozat első részét: [link]
kérem hogy a véleményeteket írjátok le kommentbe vagy privátan és ha nem gond akkor még annyit kérnék hozzá hogy írjátok oda a korotokat és hogy lány vagy fiú írta a kommentet. előre is nagyon szépen köszönöm.
L/15
Az elsőt sztem ne tedd bele. Én hatodikos koromban olvastam azt a könyvet, hát, nem volt egy maradandó élmény. A fiúknak lehet h jó a Percy Jackson, azt annyira nem ismerem, filmen láttam. Érdemes olyan könyvekben gondolkozni ami 16+os, az tuti fogja érdekelni a lányokat, ha már egy romantikus könyvet akarsz belerakni.
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!