Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok egy ilyen történe...

Elolvasnátok egy ilyen történetet?

Figyelt kérdés

Arról szólna, hogy egy labirintus közepén lévő tisztáson Éhezők Viadalát tartanak. Minden csoportból egy páros lenne, tehát kettő ember az Őszinték, a Bátrak, az Önfeláldozók közül, stb. Egy véletlen baleset miatt viszont hirtelen zombi apokalipszis törne ki, de a varázslók nem tudnak a segítségükre sietni, mert éppen háborúznak az árnyvadászokkal.

Mit szóltok hozzá? Szerintem nagyon eredeti ötlet.

2015. júl. 20. 11:23
1 2 3 4 5
 41/45 V.Tina ***** válasza:

Ugye ezt most nem gpndolod komolyan?! Nekem egyáltalán nem tetszik ez az ötlet, mert koppintás az Éhezők Viadalából és a Beavatottból is. Az alap sztoriban túl sok minden történik, nagyon unalmas ez a zombi és ez a vámpír-maszlag. Lejárt lemez. És most komolyan... zsidó hadsereg? Szerintem nem eredeti.

Viszont ha vicc vagy paródia kategóriába sorolod, lehet valami belőle, mert komoly sztorinak gyenge.

Ne vágd be a durcit, ez csak egy vélemény, ha leszarod, leszarod.

Ennyi.

2016. jan. 16. 21:31
 42/45 anonim ***** válasza:
Kicsit mintha leutánoztad volna az Éhezôk viadalát, a Harry Pottert, és a görög mitológiákat...na meg persze a Kilarit...XDD
2016. febr. 14. 18:12
 43/45 anonim ***** válasza:
Persze! Feltéve ha van benne varázslóiskla, félvér gyerekekkell, és feltűnik benne egy Edward nevű vámpír! Csak azt nem értem hogy miért nem a humor kategóriába írtad ki... XD
2018. jan. 9. 22:02
 44/45 anonim ***** válasza:

Előz ő vagyok :)

Lehetne benne egy gyűrűt kergető Luxen! Feldobná az egyediségét.

2018. jan. 9. 22:04
 45/45 anonim ***** válasza:
Ha nézed még a válaszokat, nekem is elküldheted. :)
2020. máj. 4. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!