Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szivesen elolvasnátok ezt a...

Szmelcso kérdése:

Szivesen elolvasnátok ezt a történetet? (Lent]

Figyelt kérdés

Egy angal története: Zoy a 14 éves angyal úgy él mint a többiek,de egy nap súlyos szabálysértést követ el, megmutatkozik egy embernek. Hiába magyarázza az Angyaltanácsnak, hogy csak azért szegett szabályt, hogy a rábízott kislányt megvédje, de a törvény az törvény. Zoy számkivetetté válik. Ezután a földön kell élnie egyedül. A szüleivel kapcsolatban maradhat, de iskolába kell járnia. Társai furcsán néznek rá, egyedül Lillával tud beszélgetni.

Egy nap amikor leül megnyugodni megérzi, hogy valaki figyeli. Ez naponta megtörténik míg nem egy délután Zoy elájul, és pár óra múlva amikor felébred egy fiút lát meg az ágya mellett. Így ismeri meg Kriszt a 16 éves sötét angyalt. Még aznap elárulják egymásnak a titkukat. Egyre többet találkoznak, és a szerelem gyorsan kialakul közöttük. Zoy megtudja milyen, ha ellensége van és, hogy mi az igaz szerelem.

Vajon mit szólnak a szüleik? És vajon mi történik, ha felbukkan egy sötét ellenség, aki féltékeny a lányra és mindenképpen magának akarja Kriszt?

2014. júl. 3. 01:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az angyalok nemtelenek, így nincs lány, vagy fiú.

A koruk sem mérhető emberi léptékkel, de 14-16 éves angyal biztosan nincs.

El kéne azt is dönteni, hogy a földön kell élnie egyedül vagy a szüleivel tarthatja a kapcsolatot és suliba is járhat.

Írd meg, lesz akinek tetszeni fog.

2014. júl. 3. 02:14
 2/13 anonim ***** válasza:

Zoy eléggé férfias név egy lánynak, végéig azt is hittem, hogy fiú.

Az tényleg probléma az alapfelállásban, hogy az angyalok nemtelenek, nincsenek szüleik. Meg a büntetése is fura, inkább eltiltanák a földtől, nem beíratnák egy suliba.

2014. júl. 3. 09:08
 3/13 A kérdező kommentje:

Azt azé megmondanátok nekem h mégis h írjak történetet fiú és lány nélkül!? Meg ha a földtől tiltják el akkor h lehet bármilyen izgalmas történetet írni? És egy fantázia könyvben miért kéne mindennek úgy lennie mint általában?

A nevek még csak kisérletiek.

2014. júl. 3. 10:56
 4/13 A kérdező kommentje:

De igaz h a "szüleivel kapcsolatban maradhat" fura. Azt inkább átírom arra h az angyalvilágtól eltiltják, de mivel szárnyait megtarthatja a törvények nagyobb részét ugyanúgy be kell tartania.

És mit szólnátok ha a lány neve Lia lenne?

2014. júl. 3. 11:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Az angyalok nemtelenek és kész. Még ha scifi vagy fantasy, amit írsz, bizonyos dolgokhoz akkor is ragaszkodni illik, hacsak nem akarsz saját teljes univerzumot kreálni köréjük, de az irgalmatlanul nehéz. De miért ne írhatnál két nemtelen lény szerelméről? Nagy kihívás, az igaz, mert nem használhatod fel a nemi sztereotipiákat és kliséket, de ha sikerül jól megírni, igazán különleges könyv lesz.
2014. júl. 3. 11:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszolóknak annyit mondanék, hogy vannak fantasy irodalomban angyalos könyvek ahol az angyaloknak van nemük, tinik, iskolába járnak vagy hasonló emberi intézetbe. A kérdezőnek pedig annyit mondanék, hogy nyugodtan próbáld meg megírni, max magadnak és a baráti körödnek.
2014. júl. 3. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
43%

Az lehet hogy alapvetöen nincsen neműk az angyaloknak, de ezt akkor meg kéne móndani néhány írónak mert egy csomó könyv vany ami angyalokról szól és ezekben a könyvekben fel van tüntetve a nemis!

Kedves kérdező nekem nagy tecik maga az ötlet, a büntetés is meg ája a hejét, de szerintem ne 14-16 évesek legyenek ha nem inkább 18-20 évesek legyenek és az iskolát is hanyagolnám a hejedbe! Tehetséges vagy és jó a fantáziád! Csak így tovább!

2014. júl. 3. 15:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet. Megpróbálom átírni. Köszönöm mindenkinek! Továbbra is várom a véleményeket!
2014. júl. 3. 19:29
 9/13 anonim válasza:
Figyi Szmelcso (Tapi vagyok) ha ajánlhatok valamit akkor ne foglalkozz azokkal akik szerint nincs nemük az angyaloknak stb.. Ez a te világod. Te kreálod, és minden úgy lesz ahogy te akarod. Amúgy sok fantázia van benne, alapjába tetszik. És az iskola részt is klasszul meg lehet oldani. Mondjuk nekem az a rész, ahol figyelik aztán elájul kicsit zavaros. De szerintem okvetlen folytasd, ha mást nem nekünk :D A földi élet meg tényleg jó ötlet, mert ezzel így eltiltották a régi barátaitól, családjától, ismerős környezettől, tehát a büntetés valódi. Szóval szerintem ne add fel. Csak így tovább ;)
2014. júl. 3. 19:37
 10/13 anonim válasza:
NEM. én ilyet 11 évesen olvasgattam nyári szünetben és azt is megbántam, tipikus sablon story amit fehér tollakkal akartál izgalmasabbá tenni. Az angyalos ötlet még ok, de ez az angyalszülő meg angyalvilág dolog nevetséges, egy shoju mangába még elmenne, de könyvet én nem írnék róla,de próbáld meg, lehet még ki is sülne valami belőle
2014. júl. 5. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!